Blodig David Arquette hastet på hospitalet under wrestling-kamp

David Arquette.

David Arquette.

(Foto: MEGA)

Man fristes til at sige, at David Arquette bør holde sig til jobbet som skuespiller.

Den 47-årige stjerne – der bedst kendes for sine roller i ”Scream” og ”Never Been Kissed” – har dog også en forkærlighed for wrestling, men fredag aften gik det ikke helt som ventet i ringen.

Her kom 47-årige David Arquette nemlig slemt til skade, da han fik en stor flænge i halsen under en kamp mod Nick FN Gage under en såkaldt Game Changer Wrestling-kamp i Los Angeles.

Han måtte ifølge flere medier hastes på hospitalet for at blive lappet sammen. Skuespilleren delte da også efterfølgende et blodigt foto på sin Instagram-profil, hvortil han skrev, at han nu var syet sammen igen.

Flere videoer er siden fredagens kamp dukket op på de sociale medier. En af videoerne viser, hvordan David Arquette forsøgte at kæmpe videre i ringen, efter at han var blevet ramt i hovedet og halsen af en lampe.

Til sidst måtte han dog kapitulere og forlade kampen, fordi det blødte for voldsomt fra halsen.

David Arquette, der også har spillet med i wrestling-filmen “Ready to Rumble”, har tidligere wrestlet og blev i 2000 WCW World Heavyweight Champion.

18 år senere – i september i år – bekendtgjorde han, at han ville tilbage i ringen. Det skete så lørdag, hvor det dog ikke helt gik som forventet.

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close