David Arquette: Min bror er en kvinde

David, Patrizia og søster Alexis

David, Patrizia og søster Alexis

Foto: All Over

Alle kender skuespilleren David Arquettes smukke søstre skuespillerne Patrizia of Rozanna Arqette, mens de færreste vidste at de tre søskende også har haft en bror ved navn Robert.

Det har de så heller ikke længere. Transseksuelle Robert Arquette, 39, blev nemlig kønsskifteopereret i 2007 og hedder nu Alexis.

Dermed har "Friends"-stjernen, Courtney Cox, der er gift med David Arquette også fået en helt ny svigerinde. Faktisk har de to spillet sammen i en episode af "Venner", hvor Alexis havde en gæsterolle som transvestit.

Selvom familien har taget hele situationen pænt, så har det ikke altid været lige let.

- Jeg følte en form for sorg. Det var på en måde som et tab. "Mister jeg nu min bror?", tænkte jeg. Jeg har minder fra vores opvækst sammen, hvor vi pjattede og klædte os ud til Halloween. Jeg har altid set mig selv som en frisindet person, men da jeg begyndte at få disse følelser, måtte jeg virkelig ind og revurdere mine egne værdier, udtalte lillesøster Patrizia kort efter operationen.

Alexis er også skuespiller

Alexis er skuespiller lige som resten af sine søskende og har medvirket i flere film. Men det har mest været på den amerikanske undergrundsscene.

Og da han stadig som Robert i fjor besluttede sig for at blive opereret om til en kvinde, valgte han at filme helt processen. Det kom der dokumentarfilmen "Alexis Arquette: She's My Brother" ud af.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close