Hollywood29. januar 2010

Blake Fielder-Civil: Forfølges af transseksuel Amy-kopi

Amy Winehouses kriminelle eksmand lever med en 17-årig dreng i hælene
Blake Fielder-Civil med den transseksuelle Amy-kopi lige bag sig
Blake Fielder-Civil med den transseksuelle Amy-kopi lige bag sig
 Foto: All Over

Blake Fielder-Civil prøver desperat at slippe af med sin forfølger - en 17-årig transseksuel dreng, der er dedikeret Amy Winehouse-fan og en tro kopi af ekskonen.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-udland/januar/civilforfeolgestek1-jpg.jpgMia McHugh, som den transseksuelle dreng hedder, hævder, at han har en heftig affære med Blake Fielder-Civil, og at de 2 har været på en række smudsige dates.

Han/hun skabte kontakt til Amy Winehouses eksmand via Facebook, og de 2 har angiveligt set meget til hinanden gennem de sidste 3 måneder.

Noget tyder dog på, at Mia McHughs opfattelse af forholdet og Blake Fielder-Civils opfattelse er meget forskellige.

- Jeg er ligeglad, om hele verden ved, at jeg har kysset dig. Det er jeg slet ikke flov over, men du bliver nødt til at lade mig være i fred nu. Du har hele tiden villet være i aviserne. Nu får du måske lov, så nu må du da have gjort nok skade, skriver Blake Fielder-Civil på en sms til sin stalker.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-udland/januar/civilforfeolgestek2-jpg.jpgMan må sige, at det i den grad er lykkedes for Mia McHugh at komme i aviserne. Især efter hun forfulgte Blake Fielder-Civil på gaden for at få taget disse billeder sammen med ham.

Den 17-årige transseksuelle mand går og venter på sin kønsskifteoperation, som han først skal have foretaget om 1 år i januar måned.

Lige nu er han kun forsynet med et sæt silikonebryster og sin Amy Winehouse-wannabe-frisure og ditto makeup.Sponsoreret indhold