Nyheder11. januar 2009

Amy Winehouse: Skal skilles

Sangerens mand Blake Fielder-Civil har fået nok og begæret skilsmisse efter hun har fortalt, at hun er stoffri og forelsket
Det er denne form for billeder, der har fået Blake til at søge om skilsmisse
Det er denne form for billeder, der har fået Blake til at søge om skilsmisse
 Foto: All Over

25-årige Amy Winehouse kan snart kalde sig fraskilt, hvis det står til hendes fængslede mand, Blake Fielder-Civil, som har sat en advokat til at udarbejde skilsmissepapirer, efter han har set afslørende billeder af sin kone og en anden mand fra hendes lange ferie i Caribien.

Kendis advokaten Henri Brandman bekræfter overfor den engelske avis Daily Mail, at Blake har bedt ham om at sørge for en skilsmisse og det forlyder, at han vil gå efter halvdelen af sangerens formue på knap 100 millioner kroner.

Det hele begyndte efter en glad Amy Winehouse fortalte, at hun langt om længe er blevet stoffri og krydrede med at sige, at hun "har glemt alt om, at jeg er gift", og at "hele vores ægteskab var baseret på at tage stoffer".

Blake er dårlig i sengen

Amy har det bedre end nogensinde og nyder sin forlængede ferie på paradis øen St Lucia, hvor hun tilbringer det meste af sin tid med at kysse og kæle med en 21-årig fyr, der hedder Josh Bowman. Sangeren er helt forgabt i sin ferie flirt og har sagt til en engelsk avis, at Josh er hendes nye stoffer.

- Jeg elsker det her og har aldrig følt mig så glad. Faktisk, tror jeg slet ikke, jeg tager hjem igen. Specielt efter, jeg mødte Josh her. Han kunne ikke være mere forskellig fra min mand - og det er ikke en dårlig ting, har Amy Winehouse sagt.

Det lyder som om, Amy er fuldstændig færdig med Blake. Hun har blandt andet kaldt ham "dårlig i sengen" og sagt "næsten hver gang jeg gik i seng med ham føltes det som om jeg var død".

Mon ikke skilsmissebegæringen bare er kærkommen for forelskede Amy Winehouse…

Sponsoreret indhold