Hollywood29. oktober 2018

Blac Chyna smider 20 millioner kroner efter nyt hus

Pengene vælter tydeligvis ind hos Blac Chyna, hun har nemlig smidt et stort millionbeløb efter en ny villa i Hollywood
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega291269_008.jpg
 Foto: MEGA

Blac Chyna har formået at få det bedste ud af sin berømmelse, og pengene vælter da også ind på kontoen, selvom det er svært at pinpointe, hvad hun er blevet kendt på.

Nu har hun så kastet 20 millioner kroner efter en ny villa i Los Angeles.

Det skriver TMZ.

Huset har hele seks soveværelser og seks badeværelser, derudover er der et anneks, hvor man finder yderligere to soveværelser.

Der er en lille hyggelig pool og alt hvad hjertet begærer, når det kommer til underholdning. Der er nemlig både billiardrum og vinkælder i huset.

Med boligkøbet beviser Blac Chyna, at hun har fået det bedste ud af sine to forliste forhold med henholdsvis rapperen Tyga og med Rob Kardashian.

I dag tjener Chyna mest sine penge ved at dukke op på røde løbere og til natklubåbninger. Det tager hun sig nemlig godt betalt for, og alle kan booke hende til deres events.

Artiklen fortsætter efter billedet

Blac Chyna har sønnen King Cairo med rapperen Tyga og datteren Dream med Rob Kardashian.

Siden Blac Chyna og Rob Kardashian gik fra hinanden sidste år, har hun været sammen med flere forskellige kendte mænd. Så man kan roligt sige, at Chyna har en bestemt type af mænd, som hun falder for.

I juli sidste år datede hun rapperen Mechie i et par måneder. De to var blandt andet på ferie sammen i Miami.

I november var det så Playboi Carti, der fik Chynas kærlighed at føle. Og her i foråret har det så været 19-årige YBN Almighty Jay, der fik adgang til realitystjernens soveværelse.

Blac Chyna og YBN Almighty Jay har siden været on/off-kærester. Lige nu er de dog mest off, og Blac Chyna dater angiveligt ikke nogen for tiden.

Sponsoreret indhold