Hvad sker der nu? Bieber ryger og ligner en hjemløs

Bieber foran Rite Aid i Beverly Hills, Californien. Det kolde Thanksgiving-vejr i Sydlandet fik \'the Biebs\' til at trække i hue og hættetrøje. (Foto: All Over)

Bieber foran Rite Aid i Beverly Hills, Californien. Det kolde Thanksgiving-vejr i Sydlandet fik 'the Biebs' til at trække i hue og hættetrøje. (Foto: All Over)

Foto: All Over

LOS ANGELES/SE og HØR: Aflysninger på stribe. Et besøg på en motorcykel-bæverding i Orange County. Og nu et mystisk lægebesøg der sluttede med en smøg.

Justin Biber, 21, opfører sig specielt i disse dage i L.A. for nu at sige det pænt. I sidste uge aflyste han optrædener på stribe (inklusive en PR-tur til New York City), og forleden stoppede han ved apotekerkæden Rite Aid i Beverly Hills. Forinden rapporterede flere medier, at han havde været på lægebesøg.

Men Rite Aid sælger også chips og smøger, og da Bieber kom ud, gumlede han på Goldfish og tændte en Marlboro Light, som han pulsede løs på. Bieber lignede tilmed en hjemløs med hat, hættetrøje og joggingbukser. Dog vil modeeksperter bemærke, at Biebers bukser er fra Aviator Nation. De bløde bomuldsbukser koster omkring $250 - eller knap 1700 kr.

Selvom billeder tit har afsløret, at Bieber har smag for tobak, så er det sjældent, at han ryger i fuld offentlighed - specielt når løber ærinder i Los Angeles. Fordi han ved, at hvert skridt han tager, bliver dokumenteret af paparazzi-fotografer.

Efter lægebesøget tog Bieber atter på et halvsnusket værthus. Denne gang på 901 Bar and Grill tæt på University of Southern Californias campus-område. Og han holdt sig ikke tilbage fra at snakke med de få lokale studerende, der ikke var hjemme hos deres familier til Thanksgiving. Nej, Bieber købte shots til hele baren. Noget der naturligvis faldt i god jord blandt de fattige studerende.

Biebers nye 'Purpose'-album har allerede solgt langt over en halv million plader.

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close