Trist og træt før Thanksgiving: Nu aflyser Justin Bieber alt!

Justin Bieber i går, mandag den 23. i Beverly Hills, California. \'Sorry\'-sangeren ser træt og trist ud. (Foto: All Over)

Justin Bieber i går, mandag den 23. i Beverly Hills, California. 'Sorry'-sangeren ser træt og trist ud. (Foto: All Over)

Foto. All Over

LOS ANGELES/SE og HØR: Han har lige slået en gammel Beatles-rekord i pladesalg, millioner ruller ind på kontoen og han er mere populær end nogensinde.

Alligevel er Justin Bieber faldet ned i et sort hul.

Midt i Thanksgiving-travlheden i USA, aflyser han således alt. Her til aften (tidligere morgentimer, onsdag i Danmark, red.) skulle han have været gæst hos talk-show-værten, Stephen Colbert, på CBS, men aflyste i sidste øjeblik.

- Tak fordi du forstår, at livet nogle gange sparker dig i røven, tweetede Bieber til Colbert, tirsdag.

Torsdag - altså Thanksgiving Day i USA - skulle Bieber have været en del af CBS' Thanksgiving Parade, og det skulle have været optaget i dag. Også det aflyste han, og således må amerikanerne undvære Bieber i flimmerkassen, når de torsdag hygger med familien.

Ifølge siden TMZ har aflysningerne intet med alkohol eller stoffer at gøre. I stedet har mediet en kilde, der hævder, at han er røget ned i et emotionelt hul, som han har svært ved at trække sig op af. Enhver med forstand på underholdningsbranchen ved, at det i den grad er seriøst, når man må aflyse to så store PR-mæssige guldgruber på en uge. 

I sidste uge virkede Bieber ellers til at være glad. Fredag tilbragte han dagen med eks-kæresten Selena Gomez, og senere på aftenen var han på West Hollywood-natklubben The Nice Guy.

Søndag hyggede han sig også Selena til American Music Awards.

Pladen 'Purpose' debuterede forleden på Billboards førsteplads og solgte 650.000 på blot en uge. Bieber smadrede Beatles' gamle rekord ved at have flest nye singler på hitlisten i den første uge.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close