Hollywood3. februar 2016

GALLERI: Bieber kan ikke kvitte smøgerne

Sangstjernens nytårsforsæt holdt ikke længe

Justin Bieber bryder nytårsforsæt

Justin Bieber lavede egentlig et nytårsforsæt om at kvitte smøgerne i 2016.
- Jeg holder op med at ryge, det skal jeg. Det er ikke sundt. Jeg har ikke lyst til, at folk tænker skidt om mig, fordi jeg ryger, sagde Bieber tidligere i januar i TV-programmet 'The Bert Show'. Men han har tilsyneladende allerede droppet de planer, efter at han mandag i Los Angeles blev fotogtaferet på gaden, da han fik ild på en smøg.
Men det var dog ikke helt let for det 21-årige idol at få gang i cigaretten, da drilske vindstød blæste hans kasket af og gjorde rygningen endnu mere besværlig. Men Bieber fandt til sidst et hjørne med læ, hvor han kunne få tændt cigaretten og brudt nytårsforsættet.
Han var på gaden i Los Angeles med sin bodyguard og handlede stort ind i en sportsforretning. Bodyguarden fik lov at skubbe alle indkøbene i en stor indkøbsvogn.
Bieber var iført en sort hættetrøje med korte ærmer og blottede de efterhånden meget tatoverede underarme. På hovedet havde han en rød baseball-kasket, som vinden rev af, så sangerens blonde manke kom noget i uorden. Men Bieber fik fat på kasketten igen og fandt så et roligt hjørne og fik sig en smøg. Se galleri med Bieber der ryger og jagter sin kasket over artiklen:

Sponsoreret indhold