Hollywood27. januar 2016

Fræk fyr: Halvnøgen Justin Bieber rører ved sig selv i ny reklame

Endnu engang har den canadiske popstjerne Justin Bieber gjort sig bemærket – denne gang i en ny reklame for Calvin Klein, hvor popstjernen nyder sig selv

Justin Bieber nøgen i Bora Bora

Det sker ikke sjældent, at den canadiske popstjerne Justin Bieber gør sig bemærket på den ene eller anden måde.

Det er for eksempel ikke længe siden, at det meste af verden snakkede om nogle saftige feriebilleder af en splitterravende nøgen Justin Bieber på ferie i det eksotiske Bora Bora.

Og nu skal vi så endnu engang til at se og tale om en letpåklædt Justin Bieber, for den 21-årige popstjerne har endnu engang valgt at gøre sig bemærket uden alt for meget tøj på.

Denne gang har ’What Do You Mean’-stjernen nemlig valgt at smide det meste af tøjet for en ny undertøjskollektion, som han promoverer for tøj-giganten Calvin Klein.

Men Justin Bieber stopper ikke dér.

I de nye reklamebilleder kan fans af den populære popdreng nemlig også nyde synet af en ikke så genert fyr, der gerne vil ligge i en seng og røre lidt ved sine ædlere dele.

Back in bed with @justinbieber. As feat. in the S16 global ad campaign photographed by Tyrone Lebon. #mycalvins pic.twitter.com/03UZf0Rf0j

— Calvin Klein (@CalvinKlein) 27. januar 2016

I flaunt in #mycalvins. Introducing the @CalvinKlein spring 2016 campaign

Et billede slået op af Justin Bieber (@justinbieber) den

26. Jan 2016 kl. 3:21 PST

Og hvis vi lige skal vende tilbage til de HELT nøgne billeder af Justin Bieber: Det var i oktober sidste år, at den 21-årige stjerne nød høje temperaturer ved at smide ALT tøjet på en ferie til Bora Bora. Billeder gik straks verden rundt, og Justin Bieber var heller ikke sen til selv at udtale sig om de pikante billeder.

Justin Bieber fortalte således i et interview med Access Hollywood, at han følte sig krænket og forarget over billederne, men på samme tid fik han da også lige selv lov til at sætte lidt ord på størrelsen af sin bedste ven i underbuksen:

- Den var krympet lige dér, lød det således fra en grinende Justin Bieber.

Du kan se eller gense de billeder i galleriet øverst i artiklen.

Sponsoreret indhold