Hollywood29. marts 2016

Fans raser: Betalte 13.000 for at møde Bieber… og blev slemt skuffet

Fans af den canadiske popsanger Justin Bieber blev slemt skuffede under en koncert med deres ”Sorry”-idol i Las Vegas. De havde betalt 13.000 kroner for at møde deres idol, men blev mødt af… ja… en papfigur
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bieber_4.jpg
 Foto:All Over

Er man ægte fan af Justin Bieber kalder man sig selv en ”belieber”. Er man en vaskeægte fan, er man en af de få, der gerne vil gribe dybt i lommerne for at komme helt tæt på Justin Bieber.

I weekenden havde en gruppe håbefulde beliebers således betalt den nette sum af 13.000 kroner for at møde deres livs største idol ansigt-til-ansigt før en koncert i Las Vegas.

Men fansene blev desværre slemt skuffede.

For i stedet for at møde den canadiske superstjerne, blev de (nu fattige) beliebers mødt af… ja… en papfigur.

Papfiguren forestillede (selvfølgelig) Justin Bieber (øh… jubii…), og den var også ligeså høj som popstjernen selv (endnu engang… jubii…), men naturligvis var mange fans ikke sene til at blive arrige.

Og skuffelsen og vreden blev dog ikke mindre, da de fandt ud af, at de ikke kunne få de 13.000 kroner tilbage, hvis de ikke også gav slip på deres billet til selve koncerten.

Før påske meddelte den 22-årige ”Sorry”-sanger, at han ikke vil gennemføre sine såkaldte ”meet & greet”.

Årsagen er, at møderne med hans fans dræner ham for energi og efterlader ham på randen af en depression.

Justin Bieber fortalte sine over 64 millioner fans på Instagram, at beslutningen ikke har været let, men at den har været nødvendig.

- Jeg nyder at møde så fantastiske mennesker, men jeg ender med at føle mig fuldstændig drænet.

- Jeg ønsker at få folk til at smile og være glade, men det skal ikke være på bekostning af mig selv, og jeg føler mig altid mental og emotionelt drænet bagefter, grænsende til en depression, skriver den talentfulde sanger.

- Presset over at skulle opfylde folks forventninger om, hvordan jeg skal være, er for meget for mig og det er en for tung byrde på mine skuldre.

- Jeg har aldrig haft et ønske at om at skuffe, men jeg føler, at jeg hellere vil give jer et show og mine albums.

- Jeg kan ikke udtrykke, hvor ked af det jeg jer, og jeg ville ønske, at det ikke var for hårdt for mig. Men jeg vil sørge for at have et sundt fokus, så jeg kan give jer det allerbedste show nogensinde.

Men…. Popsangerens beslutning har altså gjort flere beliebers ret så sure.

Se billeder af Justin Bieber herunder:

Galleri: Lækre Justin Bieber

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_16.png

Sponsoreret indhold