Hollywood7. juni 2017

Så tæt bor Ben og Jen på hinanden

Det tidligere Hollywood-par kan holde øje med eksens nye erobringer
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/benni.jpg
 Foto: All Over Press

Når Ben Affleck og Jennifer Garner udtaler, at de vil arbejde 'tæt' sammen om parrets tre børn, mener de tæt som i 'virkelig tæt'.

Parret, der trods en langvarig separation og kommende skilsmisse, stadig har været i kirke sammen med hinanden og børnene hver søndag, har nemlig bosat sig klos op ad hinanden i det eksklusive Pacific Palisades i det vestlige Los Angeles.

Her har de begge indlogeret sig i hver deres store hus få meter fra hinanden som du kan se på billedet oven for.

Bens bolig har han lejet af skuespillerkollegaen Brooke Shields.

Det er et hus udformet i stil med en schweizisk hytte, der koster den nette sum af 231.000 kroner om måneden i leje - så er det vist også betalt!

Her er der rigelig plads til døtrene Violet og Seraphina samt sønnen Samuel.

Der er også plads til en barnepige, hvis det skulle være nødvendigt, men da det var en affære med parrets daværende barnepige, der ødelagde det celebre Hollywoodpars ægteskab, kan det være, at Ben forsøger at klare børnepasningen selv i de perioder, hvor han har samvær med børnene.

Hvis de er interesserede kan både Jen og Ben holde godt øje med ekspartnerens eventuelle nye erobringer, hvis de tager en potentiel kæreste med hjem i deres børnefri uge.

Bens bolig ligger højere placeret end Jennifers, så fra de rigtige vinkel vil han kunne overvåge det meste, der foregår nede i hendes gemakker.

Parret blev gift i 2005.

Inden da havde Ben Affleck fra 2002-2004 været kærester og forlovet med sangerinden Jennifer Lopez, og det berømte par blev hurtigt døbt 'Bennifer' af medierne.

I marts fortalte Ben Affleck i et Facebookopslag, at han havde været i behandling for alkoholmisbrug, og at han nu vil fokusere på at blive den bedste far, han kan blive. Han takkede samtidig Jennifer Garner for at have taget sig af børnene, mens han var i behandling.

Du kan se hele hans opslag om alkoholbehandlingen herunder:

Se galleri med Ben og jens boliger i Pacific Palisades:

Ben og Jen bor lige ved siden af hinanden, juni 2017

Sponsoreret indhold