Ben Affleck på husjagt med kæresten

Ben Affleck og Lindsay Shookus.

Ben Affleck og Lindsay Shookus.

Foto: All Over Press

Ben Affleck og kæresten Lindsay Shookus ser ud til at være ved tage næste skridt i deres forhold.

De er nemlig begyndt at kigge på huse sammen. 

Og det er ikke nogle små huse, de har været ude og kigge på. Valentinsdag kiggede de nemlig på huse, der er udbudt til henholdsvis 48 og 60 millioner kroner. 

Det skriver E!Online

Ben og Lindsay kigger på huse i området, der hedder Pacific Palisades, der ligger blot få kilometer fra Bens ekskone, Jennifer Garners, hjem.

At de huse, som parret kigger på, ligger så tæt på Jennifer Garners hus, giver god mening. Ben og Jennifer har nemlig tidligere fortalt, at de har tænkt sig at være fælles om deres tre børn.

For Lindsay Shookus vil en flytning til Pacific Palisades dog være et stort skridt. Hun bor nemlig til daglig i New York City sammen med sin datter.

Artiklen fortsætter efter billedet


Her er et af de huse, som Ben og Lindsay kiggede på forleden. (Foto: All Over Press)

Skilt og på afvænning

Ben Afflecks 2017 var fyldt med forandringer. Ikke nok med, at han lod sig indlægge frivilligt på en afvænningsklinik, så blev han også officielt skilt fra Jennifer Garner. 

Selvom Ben og Jennifer altså officielt blev skilt sidste årt, så er de stadig sammen om deres tre børn, Violet, 12, Seraphina, 9, og Samuel, 5.

Derfor har Ben også købt et hus, der er lige ved siden af Jennifersligesom at parret stadig kan ses sammen til familiearrangementer

Jennifer Garner var også ved Bens side, da han valgte at indskrive sig på en afvænningsklinik i starten af 2017. 

- Jeg har færdiggjort behandling for mit alkoholmisbrug. Noget jeg har kæmpet med tidligere, og vil fortsætte med at kæmpe med, skrev han på Facebook i marts sidste år.

- Jeg vil leve mit liv fuldt ud og være den bedste far, jeg kan være. Jeg vil have mine børn skal vide, at der ikke er nogen skam i at bede om hjælp, når du har brug for det. Jeg er heldig at have familie og venner, inklusiv min Jennifer, der har støttet mig og taget sig af vores børn, mens jeg har gjort det arbejde, som jeg havde sat mig for, skrev Ben også i sin opdatering. 

Du kan se flere billeder af Ben Affleck og Lindsay Shookus i galleriet herunder

Ben Affleck med sin nye kæreste Lindsay Shookus - juli 2017

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close