Hollywood6. september 2016

Åh nej! Ben Affleck flirter med ny kvinde

En ny krise udspiller sig i Ben Affleck og Jennifer Garners forliste forhold - og nu flirter Ben med en ny, lækker brunette
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ben.jpg
 Foto: All Over Press

LOS ANGELES/SE og HØR: Når katten er ude, danser musene på bordet.

Et gammelt ordsprog der passer glimrende på Ben Affleck og Jennifer Garners situation. For mens Jen er i Colorado, hygger Ben sig med en ny, ukendt brunette i L.A.

Det afslører helt nye billeder.

Ben talte længe med den unge, ukendte dame foran Brentwood Country Mart, efter han havde været inde og handle med sine børn, Violet, Seraphina og Samuel. Brunetten var tydeligvis ganske flatteret over Affecks interesse - og man må sige, at hun var klædt på til lejligheden. Det er de færreste, der render rundt i en sort, nedringet sag midt om eftermiddagen i den hede californiske sommersol.

Jennifer Garner var langt væk til filmfestivalen Telluride i Colorado for at promovere sin nye film, "Wakefield", og kan nu endnu engang se sin mand blive kædet sammen med en ny kvinde. Episoden kommer kort efter en meget hård periode i Affleck og Garners forliste ægteskab. Parret blev som bekendt separeret i juni 2015, men siden har de fleste troet, at de atter havde fundet sammen. Skilsmissen er heller aldrig blevet effektueret, og eks-parret har været sammen konstant. De spiser sammen, går i kirke sammen og går til lægen sammen. Ifølge Ben sker det, fordi de ikke vil have, at deres børn skal lide på grund af deres problemer. I sidste uge gik det helt galt. I Brentwood udspillede sig et drama af rang, og Jennifer begyndte at græde i bilen. Det skete efter et ophedet skænderi.

Ben og Jen blev gift i sommeren 2005. Jen begærede skilsmisse i juni 2015 - men indtil videre er de stadig gift.

Se flere billeder fra eks-parrets ægteskab her:

Affleck og Garner skal skilles

Sponsoreret indhold