Bella Thorne tjener kassen på Instagram

Bella Thorne

Bella Thorne

(Foto: All Over Press)

Det kan være særdeles indbringende at have mange fans på Instagram. 

I hvert fald hvis man hedder Bella Thorne

I et nyt interview med Vogue fortæller hun nemlig, hvor mange penge hun tjener på det sociale medie. Og det er bestemt ikke småbeløb, der ryger ind på kontoen. 

- For billeder kan jeg tjene 400.000 pr. billede. For storyes er det omkring 70.000-140.000 kroner, og det er det samme for Snapchat, fortæller Bella i interviewet. 

Hun ser sin Instagram-profil som et job, som hun skal tjene på.

- Instagram er 100% et job for mig. Jeg startede, da jeg var 18 år. Der havde jeg 200 dollars på kontoen, og et år senere kunne jeg købe et hus. Det er alt sammen fra sociale medier, fortæller Bella. 

Huset hun købte sidste år kostede hende 14 millioner kroner, det er altså en pæn slat penge, som den tidligere Disney-stjerne har skovlet sammen på ganske kort tid.

Du kan se hele interviewet med Bella herunder

Artiklen fortsætter efter videoen

Bella Thorne stod tidligere i år frem og fortalte, hvordan hun var blevet seksuelt misbrugt, da hun var yngre. 

- Jeg blev seksuelt og fysisk misbrugt da jeg voksede op. Lige siden jeg kan huske og frem til jeg fyldte 14 år, da jeg endelig havde modet til at låse min dør om natten og sidde ved siden af den. Hele natten. Igen og igen ventede jeg på, at det skulle stoppe, og endelig gjorde det det. Men nogle af os er ikke så heldige at komme ud i live, skriver Bella Thorne blandt andet på Instagram. 

Bella Thorne fortalte den skrækkelige historie i januar. Samme dag som flere af Hollywoods helt store stjerner valgte at møde op i sort til Golden Globes-uddelingen. Bella skrev da også "Times up" til sit billede, hvilket er den bevægelse, som blandt andet Reese Witherspoon og Eva Longoria har været med til at starte i kampen mod sexchikane og seksuelle overgreb. 

Skuespillerens ærlige historie har lynhurtigt fået mere end 5000 støttende kommentarer, ligesom der også er væltet mere end en halv million likes ind på hendes billede. 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close