Brooklyns kæreste er godkendt i Beckham-familien

Foto: All Over

For nogle år siden flirtede Brooklyn Beckham og skuespilleren Chloe Grace Moretz allerede, men dengang holdt kærligheden ikke.

Parret er nu sammen igen - og noget tyder på, at Brooklyns mor og far, Victoria og David Beckham, er meget glade for deres søns valg af kæreste.

Ifølge Mirror anser David og Victoria nemlig allerede Chloe for at være en del af familien. Og selv om der allerede er rigeligt med børn at holde øje med - Beckham-parret har fire - så har de taget imod Chloe med åbne arme, og de elsker, når hun er på besøg.  

- Victoria er vild med hende. Og hun har endda tilbudt at hjælpe Chloe med de modeldrømme, hun har. Og de har ren pigetid sammen med Harper (Victorias datter, red.), siger en kilde tæt på familien.

- Victoria har joket med, at det er skønt, at det er lidt mere lige i forhold til kønsfordelingen nu. Og drengene elsker hende også. Victoria siger, at hun er en del af familien - hun tilbringer weekenderne sammen med dem, og hun spiser middag med det mindst tre gange om ugen.

Og der er ingen tvivl om, at 17-årige Brooklyn Beckham er forelsket til op over begge ører i 19-årige Chloe.

Fredag delte han dette billede af hende på instagram: 

Late night take out with the bae

A photo posted by bb (@brooklynbeckham) on

Se flere billeder af Brooklyn her: 

Brooklyn Beckham 17 år

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close