Hollywood26. maj 2016

Baywatch-stjerne: Jeg er helt flad

Strandløven David Hasselhoff fortæller, at han har brugt alle sine penge, men ekskonen mener, at "Mitch Buchannon" lyver
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/aopd-00276475.jpg

Han har tjent millioner på at løbe op og ned af de californiske strande sammen med blandt andre Pamela Andersson.

Men de mange sæsoner af Baywatch er ikke længere nok til at understøtte amerikaneren David Hasselhoffs store forbrugt. Det fortæller han i hvert fald selv i forbindelse med en retssag mod ekskonen Pamela Bach.

Det tidligere ægtepar er endt i retten, fordi Hasselhoff mener, at han betaler alt for meget i hustrubidrag. Indtil nu har TV-stjernen betalt 1,6 millioner kroner om året til Bach, men det skal være slut nu, for han har ikke længere råd oplyser hans advokat.

Faktisk er strandløven Mitch hun god for 25.000 kroner. Med andre ord: Han er helt på røven. Men den historie tror ekskonen ikke helt på.

Pamela Bachs advokater fortæller i retten af Hasselhoff er god for ikke mindre end 800 millioner kroner og har en stor portfolio af huse over hele verden. Derudover er han stadig succesfuld med sin rolle i America's Got Talent og Britain's Got talent.

63-årige Hasselhoff tjente også gode penge i firserne, da han sammen med bilen Kitt var den store stjerne i megasucces "Knight Rider".

Sponsoreret indhold