Baywatch - Kan du kende dem i dag?

Baywatch - kan du kende dem i dag?

I 1989 begyndte ”Baywatch” og serien, der er elsket verden over løb i 11 sæsoner helt frem til 2001.

Naturligvis har der været udskiftning i persongalleriet undervejs - og serien flyttede endda til Hawaii på et tidspunkt. Men der har absolut været gennemgående karakterer - og der er bare personligheder man har bidt stort mærke i.

Alle husker naturligvis David Hasselhoff som Mitch Buchannon og Pamela Anderson som C.J. Parker. Mellem favoritterne har også være Erika Eleniak som Shauini, Alexandra Paul som Stephanie Holden, Jason Momoa som Jason Ioane, Jason Simmons som Logan Fowler, David Chokachi som Cody Madison og Jeremy Jackson som Hobie Buchannon - og mange mange flere.

Mange af kvinderne har ikke bare prydet i den ikoniske orange badedragt i serien - de har også lavet en række serier for bl.a. Playboy til stor fornøjelse for mænd over hele verden.

Næste år kommer filmen - som har bl.a. Zac Efron og Dwayne Johnson på rollelisten.

Men vi kan godt lide nostalgien ved den gamle TV-serie, og derfor har vi fundet en masse billeder til jer, som viser skuespillerne, som de så ud i serien - og som de ser ud i dag. Nogle har næsten ikke ændret sig, mens andre er mærket lidt mere af årene, der er gået.

Se det store galleri øverst i artiklen. 

Baywatch - kan du kende dem i dag?

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close