Hollywood14. marts 2018

Barnebruden i ærligt interview: Jeg blev voldtaget

Courtney Stodden taler nu åbent om, hvordan hun blev voldtaget som 19-årig
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/7.08196542.jpg
 Foto: All Over

Courtney Stodden, der også har gået under navnet barnebruden, har ikke altid haft et liv, der har været en dans på roser.

Nu fortæller den 23-årige model og sanger, hvordan hun blev voldtaget som 19-årig. Ikke bare en, men to gange.

Det gør hun i et interview i "The Tomorrow Show with Keven Undergaro". Det skriver InTouch.

- Da det skete første gang, fortalte jeg det ikke til Doug. Det var faktisk under vores første separation. Det skete faktisk for mig to gange, mens vi var separeret. Jeg var kun 19 år, da det skete første gang. Og jeg tænkte slet ikke, at det var forkert, hvilket er det skøre ved det hele, fortæller Courtney i interviewet.

Courtney forklarer også, hvorfor hun ikke reagerede på, da det skete for fire år siden.

- Jeg tænkte: "Det er sådan sex er". Du ved, jeg havde kun haft sex med en mand før det. Jeg vidste slet ikke, at det var seksuelt misbrug, før jeg hørte de her kvinder tale om det, fortæller Courtney, der først er blevet opmærksom på, hvad det er, hun har været udsat for, i forbindelse med MeToo-sagerne.

Netop blevet skilt

Courtney Stodden, der også er kendt som "barnebruden", og hendes 35 år ældre mand, Doug Hutchison, er nu midt i en skilsmisse.

Det sker mere end et år efter, at parret blev separeret.

Parret fik meget omtale i forbindelse med deres bryllup tilbage i 2011. Dengang var Courtney Stodden nemlig kun 16 år gammel, og det gav hende hurtigt tilnavnet "barnebruden".

Hverken Courtney Stodden eller Doug Hutchison har valgt at udtale sig om bruddet. Men da de blev separeret sidste år udtalte Courtney sig om bruddet.

- Det er hårdt lige nu, men vi prøver hver for sig at finde lykken. Det er bare virkelig trist lige nu, fortalte Courtney blandt andet om bruddet.

Det er ikke første gang, at Courtney og hendes 35 år ældre skuespillermand går fra hinanden. Allerede i 2013 endte parret nemlig med at gå fra hinanden, men fandt dog hurtigt sammen igen.

Du kan se flere billeder af Courtney Stodden i galleriet herunder

Courtney Stodden klædt på til Halloween

Sponsoreret indhold