Hollywood7. marts 2018

Barnebruden er nu officielt skilt

Courtney Stodden, der blev gift med Doug Hutchison, da hun var 16 og han var 51 år, er nu blevet skilt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/7.08146636.jpg
 Foto: All Over

Courtney Stodden, der også er kendt som "barnebruden", og hendes 35 år ældre mand, Doug Hutchison, er nu officielt på vej mod skilsmisse.

Det skriver amerikanske People.

Det sker mere end et år efter, at parret blev separeret.

Parret fik meget omtale i forbindelse med deres bryllup tilbage i 2011. Dengang var Courtney Stodden nemlig kun 16 år gammel, og det gav hende hurtigt tilnavnet "barnebruden".

Hverken Courtney Stodden eller Doug Hutchison har valgt at udtale sig om bruddet, der altså nu er endeligt.

Men da de blev separeret sidste år udtalte Courtney sig om bruddet.

- Det er hårdt lige nu, men vi prøver hver for sig at finde lykken. Det er bare virkelig trist lige nu, fortalte Courtney blandt andet om bruddet.

Det er ikke første gang, at Courtney og hendes 35 år ældre skuespillermand går fra hinanden. Allerede i 2013 endte parret nemlig med at gå fra hinanden, men fandt dog hurtigt sammen igen.

I 2016 kunne de så fejre, at de havde været gift i fem år. Det gjorde de ved at forny deres løfte til hinanden. Samtidig kunne Courtney afsløre, at hun ventede parrets første barn sammen. Graviditeten endte dog i en spontan abort, og siden har parret ikke kunnet få det til at fungere, skrev US Magazine dengang.

Nu ser det så ud til, at det er helt slut mellem Courtney og hendes 35 år ældre mand.

Courtney Stodden har aldrig været bleg for at provokere. For et par år siden fik hun taget billederne i galleriet nedenfor, hvor hun var klædt ud som en skræmmende klovn

Courtney Stodden klædt på til Halloween

Sponsoreret indhold