Bagdelen stjal rampelys ved royalt bryllup – nu skal hun selv giftes

Pippa Middleton stjal meget af opmærksomheden ved søster Kates royale bryllup i 2011. Nu skal hun selv giftes.

Pippa Middleton stjal meget af opmærksomheden ved søster Kates royale bryllup i 2011. Nu skal hun selv giftes.

Foto: All Over

Det blev kaldt årets mest romantiske og smukkeste bryllup.

Millioner verden over fulgte med på TV, da brudeparret nervøst – men ikke mindst dybt forelsket – sagde ja til hinanden i den smukke Westminster Abbey-kirke i London.

… Men det var dog ikke brudeparret, det royale par Kate og William, der løb med al opmærksomheden på deres store dag i april 2011.

Næhh, også Kates søster, brudepigen Pippa Middleton og ikke mindst hendes meget velformede og smukke numse, blev bemærket.

Mange medier – og ikke mindst seere – var således noget forgabte over, hvor smuk brudepige Pippa var i sin stramtsiddende, hvide kjole.

Du kan se billeder af smukke Pippa Middleton i galleriet nederst i artiklen.

Nu tyder meget på, at Pippa Middleton, 32, snart skal trække i brudekjolen selv. For ifølge det britiske medie Daily Mail har hendes 40-årige kæreste James Matthews været en tur på knæ og stille det helt store spørgsmål.

Ifølge mediet friede James Matthews til Pippa Middleton i sidste weekend, da parret nød en romantisk weekend sammen i Lake District, en smuk og bjergrig region i det nordvestlige England.

Inden han gik på knæ havde James Matthews – i bedste gentleman-stil – spurgt Pippa Middletons far om lov, og så havde han naturligvis også indkøbt en stor og dyr diamantring til sin nu-forlovede. James Matthews har dog også alt mulig grund til at bruge lidt ekstra penge på sin smukke Pippa. Han er nemlig millionær.

Du kan se billeder af smukke Pippa Middleton i galleriet nederst i artiklen.

Ifølge kilder, som det britiske medie har talt med, blev Pippa meget overrasket og lykkelig over frieriet – parret har dog også kun datet i et års tid. Parret blev dog også kædet sammen tilbage i 2012.

Det kommende bryllup bliver formentlig holdt næste år – og vil uden tvivl blive en stor begivenhed for det britiske folk. Spørgsmålet er nu, om Pippa kan stråle ligeså meget til sit eget bryllup som til søsterens?

Du kan se billeder af smukke Pippa Middleton i galleriet herunder:

Pippa Middleton (billeder af hende og James Matthews)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close