Nyheder29. september 2012

Pippa Middleton: Gammel og grå

Hertuginde Kates søster er på kort tid kommet til at se slidt ud
https://imgix.seoghoer.dk/media/e12c1229192d4de8bb6d5441450f62a9.jpg
 Foto: All Over

De famøse brystbilleder af Kate MIddleton skulle efter sigende have taget hårdt på hertuginden. Men måske har hele sagen også tæret på resten af familien.

I hvert fald er Kates søster, Pippa Middleton, på ganske kort tid kommet til at se grå og gammel ud. Det viser billeder fra lørdag aften, hvor 29-årige Pippa med grå stænk i håret og et ældet ansigt forlod åbningen af den såkaldte Morton's 2 & 8 Club på Berkeley Square i London.

Hele verden kom på fornavn med Pippa, da hun under Kate og prins Williams bryllup fremviste en særdeles nydelig popo i en lige så nydelig kjole.
Siden da har alverdens paparazzi-fotografer elsket at knipse billeder af den nydelige lillesøster.

Som det kan ses herunder, så Pippa langt yngre og mere frisk ud for bare en måned siden under US Open i tennis, hvor hun brun og lækker så til fra tilskuerpladserne på Flushing Meadows i New York.

Men så blev søster Kate verdens måske mest omtalte kvinde for en stund, og da Kate og Pippa er meget tætte søstre, kan sagen meget vel have sat sine spor i det ellers så yndige Pippa-ansigt.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/609c88778a7343aea639a5ce12bc8171.jpgPippa Middleton til tennis i New York først i september. (Foto: All Over)

Sponsoreret indhold