Hasta la vista, baby: Arnold afløser Trump

Arnold bliver vært for NBCs \'Celebrity Apprentice\'. (Foto: All Over)

Arnold bliver vært for NBCs 'Celebrity Apprentice'. (Foto: All Over)

Foto: All Over

LOS ANGELES/SE og HØR: Guvernøren afløser præsidentkandidaten som vært på det populære reality-show, 'Celebrity Apprentice'.

Arnold Schwarzenegger, 68 bliver vært, når NBC blænder op for den nye sæson næste år. Og dermed holder det republikanske parti på værtsrollen. Af uransalige årsager er det tilsyneladende er program, der passer de konservative politikere i USA.

- Schwarzenegger er et globalt brand inden for både underholdning og business, og hans politiske præstationer taler for selv. Arnold brænder for projektet, sagde Paul Telegdy, direktør for NBC.

Schwarzenegger var en meget populær guvernør i Californien i nullerne. Og dermed blandes politik og reality-TV endnu engang i 'the summer of Donald Trump', som man i USA kalder det.  Trump, 69, fører stadig i kampen om nøglerne til 1600 Pennsylvania Avenue, som er Det Hvide Hus' adresse. Der er ikke mange analytikere, der spår Hillary Clinton chancer, og selvom der stadig er godt et år til valget, ligner 'the Donald' mere og mere en vinder. Han tordner frem i meningsmålingerne. 

I begyndelsen af sommeren fyrede NBC Donald Trump som vært, efter han, ifølge det store TV-netværk, udtalte sig nedladende om immigranter fra Mexico. Trump sagde, at mexikanske immigranter var voldtægts -og drabsmænd. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close