Ariana Grande til Europa: Tak for at tørre mine tårer væk

Foto: All Over

For næsten en måned siden endte en koncert med popstjernen Ariana Grande i et mareridt, da et bombeangreb ramte koncertarenaen i Manchester.

22 mistede livet i angrebet, der sårede endnu flere. Knap to uger efter det voldsomme angreb vendte den 23-årige sangerinde tilbage til Manchester, hvor hun med flere andre artister afholdt en mindekoncert til ære for de døde og sårede.

Efterfølgende fortsatte Side to Side-sangerinden sin planlagte Dangerous Woman-tour, og nu er det blevet tid til at forlade Europa.

I den anledning har popidolet delt en rørende besked på det sociale medie Instagram, hvor hun takker sine fans for at have hjulpet hende gennem den svære tid.

- Jeg vil takke jer ordentligt for den overvældende kærlighed og støtte, I har vist mig, mit hold og hinanden i denne svære tid, skriver Ariana Grande til en video fra en af sine koncerter og fortsætter:

- At have brugt denne tid med jer - denne måned - har været så helende og speciel. Tak for at være der. Tak helt inde fra mit hjerte for jeres generøsitet ved at støtte One Love Manchester og for at hjælpe familierne, så meget som I kunne.

- Tak for at medbringe jeres absolut lyseste, mest passionerede og smittende energi til disse shows og for at tørre mine tårer væk. Jeg er uhyre taknemmelig. Jeg håber, at I kan mærke min kærlighed, hvor end I er, for jeg sender jer alt, hvad jeg har, skriver hun.

Efter bombeattentatet afholdt Ariana Grande den 4. juni en støttekoncert til ære for de døde og sårede samt deres pårørende i den engelske by.

Koncerten med navnet "One Love Manchester" havde også verdensstjerner som Coldplay, Justin Bieber og Katy Perry på plakaten, og hele overskuddet gik til en støttefond for ofrene og deres familier.

Byrådet i Manchester har efterfølgende meddelt, at sangerindens arbejde med at hjælpe ofrene og byen med at komme på benene igen fortjener en helt særlig anerkendelse.

Ifølge BBC fremsatte rådet tidligere i juni et forslag om et nyt system, der skulle gøre det muligt at tildele Ariana Grande titlen som æresborger i Manchester.

Se opdateringen her:

Terrorangrebet mod Ariana Grande koncert i Manchester 22. maj 2017

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close