Hollywood 13. august 2018

Aretha Franklin er døende

Souldronningen Aretha Franklin er døende af kræft
Foto: All Over Press
    Souldronningen Aretha Franklin er meget alvorligt syg og ligger reelt for døden, og tager nu afsked med sine kære, skriver flere amerikanske medier.  
  Det er den kræftsygdom, som 76-årige Franklin har lidt af i otte år, som nu er ved at tage livet af den verdensberømte sangerinde.   Ifølge nyhedssitet showbiz411.com er Aretha Franklin indlagt på et hospital i sin hjemby Detroit, hvor hun har familie og venner ved sin side i den sidste tid.   Familien har bedt om ikke at blive forstyrret i den sidste tid og har anmodet pressen om at respektere dette ønske.   Alle Aretha Franklins tre søskende er tidligere døde af kræft.  
  Aretha Franklin blev diagnosticeret med kræft tilbage i 2010 men har alle årene forsøgt at videreføre sin karriere på trods af sygdommen og nægtede at lade sig slå ud.   Så sent som i november 2017 stod hun på scenen og gav ni fremragende numre ved 25 års jubilæet for Elton Johns AIDS-fond.   Allerede på det tidspunkt kæmpede Aretha Franklin på grund af sygdommen mod dehydrering og udmattelse, men hun ville ikke svigte publikum.   Men i 2018 er Aretha Franklin blevet stadigt mere svækket, og den 18 dobbelte Grammyvinder har gennem de senere år meget mod sin vilje måttet aflyse optrædender og ligger nu for døden.   Aretha Franklin har været gift to gange og har fire børn.   Aretha Franklin debuterede på vinyl allerede som 14-årig, og musikmagasinet Rolling Stone har tidligere udnævnt hende til den bedste sangerinde nogensinde.  
  Hun har udgivet mere end 40 album og ses af mange som en af de største sangere nogensinde.   Hun var den første kvinde til at blive udpeget til rockens Hall of Fame tilbage i 1987.   Neden for får du et af de gyldne øjeblikke med souldronningen:
 
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
 
 

Sponsoreret indhold