Hollywood23. august 2016

Aretha Franklin aflyser koncerter

Den verdenskendte sangerinde Aretha Franklin er blevet tvunget af sine læger til at aflyse flere koncerter.
https://imgix.seoghoer.dk/media/7df252995a1f43eaabe4fafa510cb3f0.jpg
 Foto: All Over

Til trods for at alderen for længst har rundet de 70 år, fortsætter Aretha Franklin med at turnere verden rundt med sin populære musik, der blandt andet inkluderer hitnumre som "Respect" og "Think".

Det travle liv har imidlertid fået konsekvenser for den aldrende sangerinde og hendes succesfulde karriere.

Af helbredsmæssige årsager har Aretha Franklins læger nemlig beordret hende til at aflyse flere koncerter. Det udtaler den 74-årige musiker ifølge det amerikanske magasin Rolling Stone.

- Mine læger har beordret mig til at aflyse nogle få koncerter i løbet af den næste måned, siger Aretha Franklin ifølge Rolling Stone.

Lægernes anbefalinger om ro fra turnélivet har betydet, at Aretha Franklin har aflyst mindst fem optrædener, der blandt andet indbefatter en koncert til vennen Tony Bennetts 90-års fødselsdag, som løber af stablen i september.

"I Say A Little Prayer"-kunstneren vil holde en pause fra scenen i omkring en måned, hvorefter hun genoptager sit arbejde til november.

Aretha Franklin har tidligere aflyst flere af sine sceneoptrædener. I 2015 måtte flere fans se sig skuffede, da Aretha Franklin valgte ikke at gennemføre sine koncerter i Las Vegas på grund af fysisk udmattelse.

Sponsoreret indhold