Angelina fejrede tvillingernes fødselsdag i Disneyland

Der skal selvfølgelig være fest, når der er fødselsdag i familien. Så da Vivienne og Knox forleden fyldte 9 år, tog Angelina hele familien med i Disneyland.

Der skal selvfølgelig være fest, når der er fødselsdag i familien. Så da Vivienne og Knox forleden fyldte 9 år, tog Angelina hele familien med i Disneyland.

Foto: All Over

Disneyland i Californien stod på den anden ende i går, da Angelina Jolie hev alle ungerne med i forlystelsesparken.

Her skulle de fejre, at tvillingerne Vivienne og Knox er blevet ni år gamle. 

Og både Vivienne og Knox, men også Zahara, Shiloh, Maddox og Pax så ud til at have en forrygende dag i Disneyland.

Der blev kørt i rutchebaner, prøvet karuseller, plasket med vand og meget mere. 

Blandt andet var Angelina sammen med Shiloh oppe i en stor gynge. Så der var hvin og glade dage i Disneyland, hvor den dobbelte fødselsdag blev fejret efter alle kunstens regler. 

Og mon ikke, der har været en del andre gæster i parken, der har slået øjnene op, da en af verdens største skuespillere kom gående med sin store børneflok?

Se alle billederne fra turen i Disneyland herunder

Artiklen fortsætter under galleriet

Angelina Jolie fejrer børnene Knox og Viviennes 9 års fødselsdag i Disneyland

Det er ved at være 10 måneder siden, at nyheden om, at Brad Pitt og Angelina Jolie skulle skilles efter 12 års ægteskab. 

Efterfølgende er der nærmest blevet skrevet lange romaner om, hvorfor parret er gået fra hinanden. Og den første tid efter skilsmissebomben var langt fra pæn. 

Her fløj det nemlig med beskyldninger mellem parterne, indtil de senere fandt ud af at komme frem til et forlig. Inden forlige blev indgået måtte Brad ikke se sine børn for Angelina. 

Men da forliget var blevet indgået, måtte han atter se de små poder. 

- Brad har tilbragt dejlig tid sammen med sine børn for nylig. Brad elsker sine børn mere end noget andet i verden. Og de betyder mere for ham end noget andet, fortalte en kilde i oktober til People.

Efter skilsmissen har Angelina købt et nyt, stort hus, hvor hun bor sammen med de seks børn. 

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close