Hollywood15. december 2016

Anastacia viser kroppen frem efter kræftsygdom

Sangerinden Anastacia har kæmpet en hård kamp mod kræften. Nu viser hun sin krop frem med de tydelige spor, sygdommen har sat
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/25.h86gng.jpg
 Foto: All Over

I slutningen af 90’erne og starten af 00’erne blev den amerikanske sangerinde verdenskendt med hits som ”Left outside alone” og ”Im outta love”.

De senest år har den nu 48-årige sangerinde trukket sig fra rampelyset. Det skyldes, at hun i for tre år siden fik konstateret brystkræft for anden gang.

Som en konsekvens af den sygdom, har hu fået fjernet begge bryster, og det efterlader den amerikanske popstjerne med en krop, der for evigt er mærket efter kampen mod kræften.

En krop, Anastacia nu har står frem og viser til offentligheden.

Det gjorde hun for nylig i magasinet ”Fault”, hvor hun på en række billeder i sort-hvid. Du kan se to af billederne herunder:

Når Anastacia vælger at stå frem og vise sin krop til omverdenen, er det fordi, hun selv ønsker at være den, der bestemmer, hvad der skal vises. Det sagde hun i et interview i det britiske talkshow ”Lorraine”.

- Jeg ønskede, at billederne skulle vises af mig selv, ikke af paparazzierne. Jeg ville selv tage kontrol over situationen, sagde hun.

Den tidligere sangstjerne er da heller ikke flov over sin krop, der altså har besejret kræften to gange.

- Mine ar er en del af min rejse og en påmindelse om alle de ting, jeg gik igennem i forbindelse med min mastektomi, udtalte hun til magasinet ”Fault” i forbindelse med udgivelsen af billederne.

Sponsoreret indhold