Hollywood 11. marts 2018

Amerikansk hitmager missede sin mors begravelse: Havde tømmermænd

Moren havde selv valgt en sang, der skulle spilles, men Moby nåede aldrig at høre sangen
Foto: All Over

De fleste kender til at have massive tømmermænd, som kan forhindre en i at komme op til tiden eller passe sine pligter.

Men den amerikanske hitmager Moby må nu alligevel have slået rekorden i de værste tømmermænd nogensinde.

52-årige Moby, der har det borgerlige navn Richard Melville Hall, mistede sin mor i 1998. På det tidpunkt var han endnu ikke slået igennem som musiker.

Sangerens mor havde kæmpet mod kræft, men måtte give op, da Moby var i starten af 30'erne. Hans far var død år tidligere i et trafikuheld som følge af spirituskørsel. Sangeren har også seæv kæmpet med alkoholproblemer.

Og morens begravelse gik ikke ligefrem som planlagt. Det afslører Moby over for det britiske musikmagasin NME i et interview om, hvilke sange der betyder noget for ham.

Hans mor havde selv bestemt, at "Morning has broken" med Cat Stevens skulle spilles til hendes begravelse, men hendes søn nåede aldrig at høre sangen blive synget.

- Jeg havde for mange tømmermænd, og jeg missede det. Så det er for at anerkende det (at han tager sangen med på listen, red.). Ikke overraskende er jeg ædru nu. Det er klart et tegn på, at det ikke går så godt, når man sover under sin mors begravelse, fortæller han.

Året efter morens død slog Moby igennem med albummet "Play", som solgte mere end 12 millioner eksemplarer i hele verden.

Moby er blandt andet kendt for hittet "Why Does My Heart Feel So Bad?", men sendte også et nyt album på gade for få uger siden. Han udgiver sit 15. album med "Everything Was Beautiful, and Nothing Hurt".

Sponsoreret indhold