Kendte26. februar 2015

Kardashians krav til Kanye: Gå i bad 30 gange før sex

Kanye West måtte vaske ekskæresten Amber Rose helt af sig, før Kim Kardashian ville have sex med ham
Af af
Kim Kardashian og Kanye West fandt kærligheden i 2012
Kim Kardashian og Kanye West fandt kærligheden i 2012
 Foto: All Over Press

Et af Hollywoods mest celebre par er Kim Kardashian og Kanye West, og sidste år sagde de ja til hinanden ved en ekstravagant ceremoni.

Men før deres forhold overhovedet kunne blive til noget seriøst, stillede Kardashian store krav. Kanye West måtte gennemgå en slags "overgangsritual" før han kunne gøre sig fortjent til at komme i lag med det kurvede sexsymbol.

Det afslører Kanye West selv til US Magazine, ifølge ekstrabladet.dk.

LÆS OGSÅ: Kunstner maler Kim Kardashian med penis

Før Kardashian havde Kanye nemlig været sammen med eks-stripperen og skuespillerinden Amber Rose, og tanken om hende, kunne Kim ikke udstå. Derfor måtte gemalen tage 30 brusebade, før de skulle dyrke sex første gang.

Amber Rose havde datet rapperen fra 2008 til 2010. Selvom han og Kim først begyndte at date i 2012, ville kvinden med den store popo ikke risikere, at der stadig var nogen partikler fra eks-stripperen tilbage på partnerens krop.

Se billederne: Så vildt var Kim Kardashian og Kanye Wests bryllup

At det lige præcis var tanken om Amber Rose, der gav Kim Kardashian denne skøre idé, efterlader husbond West ikke nogen tvivl om.

- Det er meget svært for en kvinde at være sammen med en, der er forbundet med Amber Rose, fortæller han til US Magazine.

LÆS OGSÅ: Dette Kim Kardashian-billede har VÆLTET internettet

I det hele taget er forholdet mellem Wests hustru og ekskæresten anstrengt. Rose har flere gange udtalt sig kendisparrets forhold, og har tidligere skrevet i et tweet dedikeret til Kardashian " Jeg er virkelig glad for på dine vegne, og jeg vil lade dig afslutte. Men jeg har det bedste lækkede nøgenfoto".

Kanye West svarede dog endegyldigt tilbage på de mange fornærmelser, da han i et interview med radioprogrammet 'The Breakfast Club' fastslog:

- Hvis Kim havde været sammen mig, da jeg ønskede at være sammen med hende, havde der aldrig været nogen Amber Rose i mit liv.

At ægteparret sidenhen er begyndt at give den gas på lagnerne, er datteren North et sikkert bevis på.

Sponsoreret indhold