Alle voldsanklager mod Glee-stjerne droppet

Naya Rivera og Ryan Dorsey.

Naya Rivera og Ryan Dorsey.

Foto: All Over

 
Episoden skulle være sket, da Naya var ude at gå tur sammen med Ryan Dorsey og deres to-årige søn, Josey. Her havde Naya angiveligt slået gemalen i hovedet.
Nu kan "Glee"-stjernen dog ånde lettet op, for Ryan Dorsey har droppet alle anklager mod hende, og derfor har politiet valgt at droppe sagen. 
 
Det skriver RadarOnline
 
Hvis Naya Rivera var blevet dømt for de forhold, som hun var sigtet for, kunne dommeren vælge at straffe hende med et års fængsel. Alternativt kunne hun nøjes med at få en bøde på 500 dollars.
 
Naya valgte kort tid efter anholdelsen at søge om skilsmisse fra Ryan Dorsey. Og det var faktisk anden gang, at hun søgte om skilsmisse fra ægtemanden, som hun har været gift med i tre år. 

Naya Riveras anholdelse og sigtelse for vold kom nemlig blot få måneder efter, at Naya Rivera og Ryan Dorsey aflyste deres ellers planlagte skilsmisse

Rivera og Dorsey startede med at date i 2010, men var fra hinanden, da hun spillede med i "Glee". I juli 2014 blev de gift.

I november 2016 meldte de så ud, at de skulle skilles.
 
- Efter mange overvejelser har vi taget beslutningen om at slutte vores ægteskab. Vores prioritet er og vil altid være vores smukke søn, som vi har sammen. Vi vil fortsætte med at være fantastiske forældre for ham. Vi beder om respekt og privatliv for vores familie under denne vanskelige tid, skrev parret i en pressemeddelelse dengang.
 
Naya Rivera har endnu ikke valgt at udtale sig om sagen. 
 
Du kan se andre kendtes mugshots i galleriet herunder

Se de kendtes "mugshots"

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close