Hollywood 19. juli 2016

"Alene hjemme"-skuespiller raser efter heroinanklager

Macaulay Culkin har udviklet sig siden glansrollen som Kevin McCallister i "Alene hjemme". Det bør omverdenen snart indse, mener han.
(Foto: All Over Press)

Macaulay Culkin charmede alle i rollen som den nuttede Kevin McCallister i de første to "Alene hjemme"-film.

Men 26 år er gået, og glansbilledet omkring den i dag 35-årige forhenværende barnestjerne er efterhånden krakeleret.

I 2004 blev han snuppet for besiddelse af marihuana og smertestillende piller, men dommen fra dengang er langt fra glemt, raser Culkin nu 12 år efter.

- Nej, jeg har ikke sniffet seks gram heroin hver dag, eller hvad der ellers har været forlydender om, siger han i et interview med avisen The Guardian.

Dommen kombineret med Culkins nuværende look bestående af langt hår, neglelak og en vildere stil ligger langt væk fra McCallister-karakterens vandkæmmede hår og kæledægge-attitude.

Det har givet anledning til spekulationer om et decideret deroute, men de eneste, der stikker næsen i noget, er medierne, mener stjernen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det, der generer mig mest, er, at medierne har vakt en bekymring omkring min person og mit velbefindende. Jeg er faktisk ikke særlig spændende, siger Culkin.

- Faktisk har jeg det meget roligt for tiden. Hvis man vil gøre en skuespiller virkelig bekymret, så spørg dem om de har nogen job på plakaten. Jeg er ikke særlig aktiv. Og hvis jeg vidste, hvad jeg ville lave, skrev jeg manuskriptet selv.

Culkin har medvirket i flere serier i 2016 og er sideløbende også forsanger i bandet The Pizza Underground.

Se Macaulays udvikling igennem årene i dette galleri:

Macaulay Culkin - fra Alene Hjemme og i dag

Sponsoreret indhold