Hollywood17. februar 2016

Dørmænd må have røde ører: Afviste Paul McCartney til VIP-fest

Et par dørmænd havde åbenbart aldrig hørt The Beatles – i hvert fald anede de ikke, hvordan Paul McCartney så ud, og de afviste derfor eks-Beatlen til en eftertragtet VIP-fest til Grammy-uddelingen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/paul_mccartney_2.jpg
 (Foto: All Over

Et par dørmænd må formentlig rende rundt med ufatteligt røde ører i disse dage. Det kan endda tænkes, at de er på udkig efter et nyt job.

I hvert fald har de efter alt at dømme fået en gedigen reprimande fra chefen, efter at de afviste ingen ringere end Sir Paul McCartney til en VIP-fest i forbindelse med Grammy-uddelingen i London mandag aften.

Den aldrende musiker har vundet hele 18 Grammy-statuetter, har udgivet et hav af prisvindende album – og var naturligvis en del af det verdensomspændende fænomen The Beatles – men alt dette er altså ikke ensbetydende med, at alle ved, hvem man er.

null
https://imgix.seoghoer.dk/paul_mccartney_til_efterfest.jpg
 (Foto: All Over)

Sådan ser en eks-Beatle ud, når han er blevet afvist til en VIP-fest. Foto: All Over

I hvert fald havde dørmændene ingen idé om, at de stod over for en vaskeægte verdensstjerne, da ”A Hard Day’s Night”-musikeren forsøgte at få adgang til rapperen Tygas efterfest efter Grammy-uddelingen.

Paul McCartney fulgtes med sangeren Beck og Foo Fighters trommeslager Taylor Hawkins – de blev på forunderligvis også afvist i døren af de knap så musikkyndige dørmænd.

Afvisningen fik ifølge flere amerikanske medier Paul McCartney til at udbryde ironisk:

- Hvor VIP skal vi lige være? Vi er nødt til at skrive endnu et hit.

Dét hit vil vi da glæde os til!

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_5.png
null

Sponsoreret indhold