Afviser skilsmisse-rygter

Victoria afviser de nye skilsmisse-rygter.

Victoria afviser de nye skilsmisse-rygter.

Foto: All Over Press

 
 
Power-parret David og Victoria Beckham, der blev gift i 1999, har for længst passeret deres kobberbryllupsdag og er godt på vej mod sølvbryllup og har fået fire dejlige børn undervejs i deres ægteskab.
 
 
Men som de fleste andre kendispar slås de til stadighed med rygter om skilsmisse.
 
De er meget fra hinanden og har begge hele verden som deres arbejdsplads.
 
Victoria er succesfuld designer og måske på vej til en genforening med de øvrige "Spice Girls", og David har for tiden travlt med at opbygge et fodboldhold i Miami, mens Victoria er hjemme i England og holder styr på de børn, der stadig bor hjemme.
 
Fredag simrede rygterne om skilsmisse igen, og da de tog fart, postede Victoria et foto af sig selv og datteren Harper på Instagram for at tage luften ud af rygterne.
 
- Morgenkram. Vi elsker og savner dig, skrev Victoria direkte møntet på David, som hun taggede i opslaget, der var fyldt med hjerter.
 

Morning cuddles x So much love We love and miss u @davidbeckham

Et opslag delt af Victoria Beckham (@victoriabeckham) den

 
- Bare pjat. Det er falske rygter, som har fået næring på sociale medier. De skal ikke skilles siger en repræsentant for parret til ugebladet People.
 
Over for andre medier har repræsentanten for parret karakteriseret rygterne som decideret "latterlige og pinlige".
 
Den berømte familie er flittige til at glæde hinanden på sociale medier. Det skete blandt andet, da David og Victoria forrige år kunne fejre, at de havde været gift i 17 år.
 
 
Victoria og David blev sidst set offentligt sammen lørdag den 19. maj, da de deltog som gæster i prins Harry og Meghan Markles bryllup.
 
Efter at David Beckham er stoppet med sin karriere som aktiv fodboldspiller og efter at Victoria ike længere er popstjerne lever de et mere tilbagetrukket liv end tidligere og optræder sjældnere i rampelyset efter i en lang årrække at have været faste gæster i kendis-spalterne.
 
I stedet bruger parret deres energi på deres voksende forretningsimperium.
 
De er angiveligt begge milliardærer og ejer hver især værdier for 2,8 milliarder kroner.
 
"Forretningen" inkluderer også familiens navne, der re registreret som varemærker, så de ikke udsættes for misbrug.
 
David registrerede sit navn i 2000, i 2002 fulgte Victoria efter, og parrets fire børn Brooklyn (18), Romeo (14),  Cruz (12)  og de tre brødres lillesøster Harper på bare seks år har alle fået deres navne registreret som varemærker.
 
GALLERI: Beckham-familiens pragt-bolig i Frankrig.

Beckham-parrets villa i Frankrig

 
 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close