Afslørende sms: Bladerunner skræmte sin modelkæreste

Oscar Pistorius bryder grædende sammen

Oscar Pistorius bryder grædende sammen

Foto: AOP
Retssagen mod den mordsigtede Oscar Pistorius, kendt som Bladerunner, var igen i gang i den sydafrikanske by Pretoria mandag.

Her sidder den verdenskendte atlet på anklagebænken - sigtet for at have skudt og dræbt sin modelkæreste, Reeva Steenkamp, på Valentinsdag sidste år.

LÆS OGSÅ: Se alle billederne af Bladerunner i retten

Og under mandagens retsmøde kom det frem, at modelkæresten gav udtryk for, at hun var bange for kæresten Oscar Pistorius - så sent som tre uger før, han skød og dræbte hende.


Oscar Pistorius får et kram af sin mor under retssagen (Foto: AOP)


Det fremgik af en række sms'er, som en politimand læste højt i retten:

- Jeg er nogle gange bange for dig og den måde, du vrisser af mig på, og for hvordan du vil reagere over for mig, hedder det blandt andet i en sms, som Reeva Steenkamp sendte til Pistorius den 27. januar 2013.

LÆS OGSÅ: Oscar Pistorius brød grædende sammen i retten

- Vi lever efter dobbelt standard. Hvert femte sekund hører jeg om, hvordan du har været på date med en ny lille steg. Du har virkelig været på date med mange, og så hidser du dig op, hvis jeg nævner bare en sjov ting, som jeg havde med en langvarig kæreste, skrev hun videre.

Oscar Pistorius har selv forklaret, at han skød kæresten på badeværelset i parrets hjem midt on natten, fordi han forvekslede hende med en indbrudstyv.

Den 27-årige Bladerunner - som kan kaldes grundet sine benproteser - risikerer fængsel på livstid, hvis han findes skyldig i overlagt mord.Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close