Hollywood15. august 2015

Wowza! Afflecks elskerinde i hot-pants

Det er måske ikke så svært at forstå, at Ben Affleck var vild i varmen for barnepigen, Christine Ouzounian. Men hun bliver lagt for had i USA.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/christinehotpants.jpg
 Foto: All Over

LOS ANGELES/SE og HØR: Wowza! Ben Afflecks barnepige er et syn for guder.

Og så er hun jaget vildt. Af fotografer og journalister i Los Angeles. Billederne af Christine i hot-pants er fra forleden, hvor hun afslørede, at hun havde fået nye øse - en svinedyr luksus-sportsvogn, som hun kørte rundt i forfulgt af telelinser.

Det sker efter, at avisen New York Post kunne fortælle, at Christine var ombord på 42-årige Ben Afflecks privatfly få dage før, at skilmissen fra Jennifer Ganer, 43, blev en kendsgerning. Garner fyrede Christine øjeblikkeligt.

Ouzounian bliver lige nu gjort til grin i amerikanske medier, der undrer sig over, hvordan en arbejsløs barnepige har råd til en sportsvogn. I dag, fredag, slikkede hun sol i Los Angeles - og det fik TMZ til at konstatere, at hun 'soaked up some umployment rays'. Kviksølvet dirrer i øjeblikket med temperaturer på over 40 grader celcius, og det får alle til at smide tøjet i millionbyen.

Skilsmissedramaet fylder alt i aviser og ugeblade i USA. Psykologen, Dr. Weil, kloger sig fredag på sagen om Affleck og Ouzounian:

- At have en lækker barnepige i husholdningen, er som at være alkoholiker og have masser af sprut i huset. Det går ikke, siger Dr. Weil, der har skrevet bogen, 'Make up - don't break up'.

Klummeskribenten, Andrea Peyser, sviner Ben Affleck til i avisen New York Post:

- Skal vi virkelig hyre barnepiger, der alle ligner Mrs. Doubtfire af frygt for, at mændene bliver fristede? Det er desværre virkeligheden, og det er trist. Ikke mindst for børnene, skriver Peyser i avisen.

Sponsoreret indhold