Hollywood10. oktober 2017

Blev mast ihjel: Afdøde Anton Yelchin hyldes af Hollywood

Det er mere end år siden, at skuespilleren Anton Yelchin døde, da han på tragisk vis blev mast ihjel i sin egen indkørsel. Skuespilleren, der kun blev 27 år gammel, blev forleden hyldet af sine Hollywood-venner
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/7.07980265.jpg
 (Foto: All Over)

Blandt andet havde han oplevet stor succes med sin rolle som Pavel Chekov i de nyeste "Star Trek"-film.

Forleden blev Anton Yelchin så hyldet af sine skuespillervenner. Det skete ved en ceremoni på Hollywood Forever Cemetery i Los Angeles, her blev en statue af Anton Yelchin afsløret.

Artiklen fortsætter efter billedet

https://imgix.seoghoer.dk/8.24635900_1.jpg
 Foto: All Over

Sådan ser statuen af Anton Yelchin ud. (Foto: All Over)

Med til mindehøjtidligheden var stjerner som Jennifer Lawrence, Zoë Saldana, Jon Voigt, Demi Moore, Simon Pegg og Rumer Willis.

Zoë Saldana, der spillede overfor Anton Yelchin i "Star Trek"-filmene, holdt en rørende tale ved højtidligheden. Det skriver People.

- Det er med blandede følelser, fordi vi er her for Anton, men han er ikke her med os. Men det lindrer mit hjerte at vide, at vi vil holde hans minde i live. Vi vil blive ved med at huske ham med håbet om, at vi husker alt den kærlighed og alt den glæde, som han gav os, sagde Zoë fra talerstolen.

Også Anton Yelchins mor Irina var på talerstolen.

- Vi vil holde Antons ånd i live i mange år fremad, sagde hun fra talerstolden. Efter Anton Yelchins død har forældrene oprettet en fond, der skal være med til at støtte unge, håbefulde Hollywood-skuespillere.

Anton Yelchins mindesmærke på Hollywood Forever Cemetery er placeret lige ved siden af sangeren Chris Cornells mindesmærke.

Du kan se flere billeder af Anton Yelchin i galleriet herunder

Anton Yelchin

Sponsoreret indhold