Hollywood20. juni 2016

Hollywood-skuespiller død – mast ihjel i sin egen indkørsel

En tragisk ulykke har kostet den russisk-fødte Hollywood-skuespiller Anton Yelchin livet. Den 27-årige skuespiller, der blandt andet har medvirket i Star Trek, blev mast ihjel mellem sin bil og et gitter
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skuespiller_doed_front.jpg
 Fotos: All Over

Hollywood-skuespilleren Anton Yelchin er død i en alder af blot 27 år.

Den unge skuespiller, der blandt andet har medvirket i Star Trek, blev fundet død natten til søndag i sin egen indkørsel i San Fernadino, Californien.

Anton Yelchin var ved et tragisk uheld blevet mast mellem sin egen bil og en gitterport i indkørslen til hans hjem.

Politiet ved endnu ikke, hvordan ulykken kunne ske, men formoder, at skuespilleren er blevet fastklemt og mast ihjel mellem postkassen og hans 2,5 tons tunge Jeep Grand Cherokee, efter at han steg ud af bilen og efterlod bilen i frigear.

Det var en af skuespillerens venner, der fandt Anton Yelchin død omkring klokken 01 natten til søndag. Vennen var taget tilbage til hans hus, fordi han var bekymrede over, at Anton Yelchin ikke var dukket op til en planlagt aftale klokken 23 aftenen før.

Ifølge TMZs oplysninger var bilens motor stadig tændt, da vennerne fandt den døde Anton Yelchin fastklemt bag bilen. Politiet mistænker ikke, at der er sket en forbrydelse.

Anton Yelchin var nok mest kendt for sin rolle som Ensign Chekov i genindspilningen af Star Trek-filmene. Han har dog også medvirker i film som blandt andre Alpha Dog og Taken.

Han blev født i Skt. Petersborg, men flygtede som lille til politisk flygtning med sine forældre. Han begyndte tidligt at interessere sig for skuespil og havde sin første ”rigtige” rolle som niårig i filmen ’A Man Is Mostly Water’.

Du kan se billeder af den nu afdøde skuespiller i galleriet herunder:

Anton Yelchin

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_118.png

Sponsoreret indhold