Afdød Hoffman efterlader formue til konen

Philip Seymour Hoffman efterlader sig en stor formue

Philip Seymour Hoffman efterlader sig en stor formue

Foto: JM5
Der er mere i den afdøde amerikanske skuespiller Philip Seymour Hoffmans testamente end en simpel overlevering af formuen.

Og det er ellers ikke fordi, der ikke er rigeligt at skrive hjem om der. Med sine 35 millioner dollar eller lige knap 190 millioner kroner, falder de med garanti på et tørt sted hos den efterladte enke Mimi O'Donnell, der står som den eneste arving i Hoffmans 13 sider lange testamente.

Læs også: Seymour vidste, han ville dø

Dokumentet er New York Post kommet i besiddelse af. Og her kan man også se Hoffmans andre sidste ønsker, der primært handler om hans førstefødte søns kulturelle opvækst.

- Det er mit stærke ønske, at min søn, Cooper Hoffman, vokser op eller bor i nærheden af området Manhattan eller Chicago, Illinois eller San Francisco, Californien. Formålet med dette ønske er, at min søn bliver udsat for den kultur, kunst og arkitektur, som sådanne byer kan tilbyde, står der i testamentet.

Læs også: Afdød stjerne aktiv i AA

Mimi O'Donnell bliver desuden ansvarshavende for en fond oprettet for at sikre nu 10-årige Cooper Hoffman en god uddannelse og opvækst.

Parret havde desuden to døtre sammen, Tallulah på syv år og Willa på fem år, men de blev født efter testamentet blev nedfældet i 2004 og nåede ikke at blive skrevet ind inden skuespillerens død.

Newspaq

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close