Ærlig Springsteen om svær depression: Var knust i to år

(Foto: All Over Press)

Selv om man er en af verdens mest elskede rockmusikere, er livet ikke altid nemt.

Heller ikke for sanger og sangskriver Bruce Springsteen, som i en ny selvbiografi åbner op om sit liv.

Det har i perioder været præget af en svær depression, skriver magasinet Vanity Fair, som har talt med sangeren om den nye bog.

"Born to Run"-stjernen har gennem årene ikke lagt skjul på, at depression har været en del af hans liv, men den nye selvbiografi kommer med langt flere detaljer om, hvor slemt det egentlig har været - og stadig er - at være "The Boss".

- Jeg var knust mellem 60 og 62 år, havde det godt i et år og var nede igen fra 63 til 64 år. Ikke en god statistik, skriver Bruce Springsteen, som i dag er 66 år gammel, blandt andet i bogen.

Under produktionen af albummet "Wrecking Ball", der udkom tilbage i 2012, var Bruce Springsteens depression så slem, at hans kone, Patti Scialfa, hev ham til lægen med ordene: "Denne mand har brug for en pille".

Patti Scialfa fortæller til Vanity Fair, at ægtemanden i høj grad har brugt sin selvbiografi til at bearbejde nogle af de ting, der har fået ham langt ud. Blandt andet har han haft det svært med forholdet til sin far, som havde svært ved at vise følelser for sønnen.

- En af pointerne, jeg kommer med i bogen, er, at lige meget hvem og hvor du har været, forlader det dig aldrig. Jeg har altid forestillet mig det som en bil. Alt det, som har formet din personlighed, er i bilen. Nye elementer kan stige ind, men de gamle ting kan aldrig stige ud, forklarer Bruce Springsteen poetisk for magasinet.

- Det vigtigste er, hvem der har hænderne på rattet, tilføjer han.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close