Adriana Lima vil ikke længere smide tøjet

Adriana Lima

Adriana Lima

Foto: All Over

Supermodellen Adriana Lima er færdig med at smide tøjet.

Det afslører hun på Instagram. 

- Jeg modtog et opkald om muligheden for at lave en sexet video, der skulle deles på de sociale medier. Og selvom jeg har gjort det mange gange, så er der noget, der er blevet ændret ved mig, da en ven fortalte mig, at hun var ked af sin krop. Det fik mig til at tænke, at jeg hver eneste vågnede op og tænkte, hvordan ser jeg ud? Bliver jeg accepteret på mit job? Og i det øjeblik indså jeg, at størstedelen af kvinder sikkert vågner hver morgen og prøver at blive accepteret i en stereotyp, som samfundet/sociale medier/modeindustiren m.fl. har skabt, skriver Adriana på Instagram. 

Derefter fortæller den brasilianske model, at hun er færdig med at tage tøjet af. 

- Jeg tænkte, at det ikke er en måde at leve på. Og at det ikke er psykisk eller fysisk sundt. Så jeg har besluttet mig for at være en del af forandringen. Jeg vil ikke længere tage mit tøj af for en tom sag, skriver hun ligeledes.

Artiklen fortsætter efter opslaget

36-årige Adriana Lima har blandt andet været model for lingerifirmaet Victoria's Secret. Men noget tyder på, at hun er færdig med at være på catwalken i deres sexede undertøj. 

Adriana er nemlig stoppet med at følge undertøjsgiganten på Instagram. 

Adriana blev single i foråret

Det er ikke mange måneder siden, at skønne Adriana Lima blev single.

Frem til marts i år var hun nemlig sammen med "New England Patriots"-fodboldspilleren Julian Edelman. 

De to stjerner skulle have slået op på grund af "modstridende skemaer". Man kan da også godt forestille sig, at de to har nok at se til med deres forskellige karrierer.  Lima og Edelman var meget private omkring deres forhold og blev aldrig set sammen på den røde løber. 
 
Adriana Lima har tidligere været gift med den serbiske basketballspiller Marko Jaric. Sammen med ham, har hun børnene Sienna og Valentina. 
 
Du kan se flere billeder af skønne Adriana Lima i galleriet herunder

Adriana Lima i Calzedoni-badetøj

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close