Hollywood4. maj 2014

En af verdens smukkeste kvinder skal skilles

Nu er der en chance mere for at få en supermodel på krogen
Supermodellen Adriana Lima er blevet single
Supermodellen Adriana Lima er blevet single
 Foto: AOPSå er der godt nyt til alle de ungkarle, som har et godt øje til den brasilianske Victoria's Secret-model Adriana Lima.

Hun er nemlig single igen, efter at hun og hendes mand besluttede sig for at få en skilsmisse. Parret nåede at være gift i fem år, og de har to små døtre sammen.

- Efter grundige overvejelser har vi besluttet at lade os separere efter fem års ægteskab, siger parret i en fælles udtalelse til PEOPLE Magazine.

LÆS OGSÅ: Victoria's Secret: Frække danskere indtog scenen

Selvom den brasilianske supermodel og den serbiske basketballspiller går hver til sit, har de dog stadig tænkt sig at blive ved med at være gode forældre for deres to døtre Sienna og Valentina.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/4d8174afaf194da3882b681c4c978637.jpg


Der er næppe uenighed om, at Adriana Lima er en flot kvinde (Foto: AOP)

- Vi er taknemmelige over, at vi har fået vores to unge døtre, som vi fortsat begge vil være forældre for, fortæller det nyskilte par.

Og både den smukke supermodel og den serbiske basketballspiller har da også altid vidst, at de begge er familiemennesker.

LÆS OGSÅ: Verdens mest sexede kvinder
- Selv i den allervildeste tid i min ungdom vidste jeg, at jeg ville blive den ultimative familiefar, sagde 35-årige Marko Jaric i 2009.

Supermodellen er enig. Selv om hun er glad for at gå op og ned ad catwalken, indrømmer hun, at det bedste job i verden for hende er at være mor.

Sponsoreret indhold