Hollywood2. december 2017

Adam Levine sælger endnu et hus: Kan tjene 69 millioner kroner

Adam Levine må holde mange møder med den lokale ejendomsmægler for tiden. Han har nemlig sat endnu et hus til salg
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/26.01636986.jpg
 Foto: All Over

Adam Levine har endnu en gang været en tur til ejendomsmægleren.

Samme uge som han satte et hus til salg i Los Angeles-bydelen Holmby Hills, har han nemlig også sat sit hus i Benedict Canyon til salg.

Det skriver bolighjemmesiden Trulia.

Huset, som Adam Levine har sat til salg, købte han i 2012 for lige omkring 30 millioner kroner. Nu er det så sat til salg for 99 millioner kroner.

Maroon 5-frontmanden kan altså trække hele 69 millioner kroner ud af huset, når det på et tidspunkt bliver solgt.

Huset har fem soveværelser, syv badeværelser og en kæmpe grund, hvor man kan nyde livet. Derudover er der biograf, stort køkken, bibliotek, fitnessrum og spa.

Derudover er der en garage i to etager med elevator, så du kan have rigtigt mange biler holdende.

I haven finder man desuden tennisbane og swimmingpool.

Adam og Behati har barn nummer to på vej

Adam Levine og Behati Prinsloo blev forældre for første gang for næsten et år siden.

Datteren Dusty Rose Levine kom nemlig til verden i slutningen af september 2016. Til næste år kan de så byde endnu en datter velkommen til verden.

Musikeren og modellen giftede sig ved et storslået bryllup i Mexico i juli 2014 og kun en uge, efter at bryllupsklokkerne havde ringet, fortalte den namibiske skønhed, at hun havde en stor drøm om at udvide familien. - Vi har helt sikkert en plan om at få børn, men derudover har jeg ingen forventninger. Og det er ikke nogen dårlig ting, for jeg har lært, at man ikke kan planlægge fremtiden, sagde hun dengang til Net A Porter Magazine. Også Adam Levine har været ude og fortælle, at han godt kunne tænke sig en stor børneflok. - Vi skal helt sikkert have en familie. Jeg vil have 1000 børn. Jeg vil have flere børn, end hvad der egentlig er ansvarligt, jokede Adam Levine dengang i et interview med KIIS FM.

Når Behati Prinsloo ikke har travlt med at være mor til Dusty Rose Levine, så er hun model for blandt andet Victoria's Secret.

Du kan se flere billeder af Adam Levine i galleriet herunder

Adam Levine

Sponsoreret indhold