Hollywood28. november 2017

Købte det for 3 måneder siden: Adam Levine sælger hus og tjener kassen

Bare tre måneder efter Adam Levine og Behati Prinsloo købte en kæmpe villa til 112 millioner kroner, har de solgt den igen. Og det fik de en god fortjeneste ud af
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/behatiadam.jpg
 Foto: All Over

Adam Levine og Behati Prinsloo må have svært ved at tage en beslutning.

I hvert fald har de netop fortrudt, at de i august købte et hus til 112 millioner kroner i Holmby Hills i Los Angeles. For nu, bare tre måneder senere, har de nemlig solgt huset igen.

Denne gang er huset dog blevet solgt for 117 millioner kroner. Dermed har det celebre par tjent fem millioner kroner på at have ejet huset i tre måneder, det skriver boligbloggen Trulia.

Hvorfor Adam og Behati kun gad at eje den 850 kvadratmeter store villa i tre måneder, melder historien ikke noget om.

Men det er nok ikke, fordi der ikke var plads nok til den lille familie. Huset har nemlig fem soveværelser, fem badeværelser og en kæmpe have.

Desuden er der en stor swimmingpool, der kan danne rammen om et hvert godt poolparty.

Adam og Behati har barn nummer to på vej

Adam Levine og Behati Prinsloo blev forældre for første gang for næsten et år siden.

Datteren Dusty Rose Levine kom nemlig til verden i slutningen af september 2016. Til næste år kan de så byde endnu en datter velkommen til verden.

Musikeren og modellen giftede sig ved et storslået bryllup i Mexico i juli 2014 og kun en uge, efter at bryllupsklokkerne havde ringet, fortalte den namibiske skønhed, at hun havde en stor drøm om at udvide familien. - Vi har helt sikkert en plan om at få børn, men derudover har jeg ingen forventninger. Og det er ikke nogen dårlig ting, for jeg har lært, at man ikke kan planlægge fremtiden, sagde hun dengang til Net A Porter Magazine. Også Adam Levine har været ude og fortælle, at han godt kunne tænke sig en stor børneflok. - Vi skal helt sikkert have en familie. Jeg vil have 1000 børn. Jeg vil have flere børn, end hvad der egentlig er ansvarligt, jokede Adam Levine dengang i et interview med KIIS FM.

Når Behati Prinsloo ikke har travlt med at være mor til Dusty Rose Levine, så er hun model for blandt andet Victoria's Secret.

Du kan se flere billeder af Adam Levine i galleriet herunder

Adam Levine

Sponsoreret indhold