Hollywood10. februar 2014

Åhh nej! X Factor lukker og slukker

Stopper talentshowet efter dommer har forladt programmet
Af af
X Factor lukker og slukker - der var ikke seere nok
X Factor lukker og slukker - der var ikke seere nok
 Foto: AOPX Factor har været en stor succes - både I England og herhjemme. Med talentprogrammet har ikke kunnet finde fodfæste - og seere - i USA, og derfor bliver det amerikanske program nu lukket og slukket efter sølle tre sæsoner.

Det skriver Entertainment Weekly.

Den amerikanske udgave kom ellers fint fra start. I 2011 fulgte omkring 12 millioner amerikanere således de talentfulde (og mindre talentfulde) sangere. Men successen gik desværre den forkerte vej - og seertallet dalede til sølle seks millioner seere i december sidste år.

Læs også: X Factor-vært: Får flere jobs, fordi jeg er smuk

Og da Simon Cowell, musikguru og skaber af programmet, tilmed valgte at stoppe som dommer i den amerikanske udgave, var tv-kanalen bag ikke i tvivl om, at programmet måtte lukkes.

Tv-kanalen Fox havde ellers i flere måneder overvejet at lade programmet fortsætte i en reduceret udgave, men Simon Cowells udmelding om at forlade talentprogrammet fik ifølge Entertainment Weekly tv-folkene til at ændre mening.

Læs også: Ingen pladekontrakt til vinderen

Simon Cowell vælger nu at satse helt på den britiske udgave af X Factor, hvor han igen vil sætte sig i dommerstolen.

- Jeg har haft en fantastisk tid i de seneste 12 år, både på X Factor og i American Idol, lyder det fra Cowell i en pressemeddelelse udsendt af Fox.


Sponsoreret indhold