58-årige Alec Baldwin jubler: Far til fire

(Foto: All Over Press)

Hollywood-skuespilleren Alec Baldwin kan nu kalde sig far til fire, efter endnu en Baldwin-baby er kommet til verden.

Den 58-årige "The Departed"-stjerne har nemlig fået en søn med sin 26 år yngre kone, den 32 år gamle yogaunderviser Hilaria Baldwin.

- Vi er så glade for at vise jer vores nye baby, Leonardo Ángel Charles Baldwin, skriver fru Baldwin på Instagram til et babybillede af hende og lille Leonardo.

Også den stolte, nybagte far har delt et billede på sin Instagram-profil, hvor han storsmilende har sønnike i armene.

Alec og Hilaria Baldwin mødte hinanden i august 2011, og i sommeren 2012 giftede parret sig. Sammen har de allerede datteren Carmen på tre år og den knap 15 måneder gamle dreng Rafael, og de stolte søskende var naturligvis forbi for at hilse på deres nye lillebror.

- Leos søskende kom forbi for at møde ham. Rafael er ved at lære at være forsigtig, så jeg kunne ikke tage et billede af ham. Han var fascineret af at prikke babyen i øjnene. Men her er Carmen - sådan en god storesøster, skriver Hilaria Baldwin til en video, hvor Carmen synger vuggevise for lille Leonardo.

Sidste september fortalte Alec Baldwin til magasinet People, at han var lykkeligere end nogensinde, og det fremgår også af både hans og Hilaria Baldwins Instagram-profiler, hvor de flittigt deler videoer og billeder af familien.

Foruden sine tre børn med Hilaria Baldwin har den Oscar-nominerede skuespiller også modeldatteren Ireland på 20 år fra det turbulente ægteskab med Hollywood-skuespillerinden Kim Basinger.

Se billederne her:

Leoncito!!!!!

Et billede slået op af Alec Baldwin (@iamabfalecbaldwin) den

We are so pleased to introduce you to our new baby, Leonardo Ángel Charles Baldwin. It was such a special day bringing him into this world

Et billede slået op af Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) den

Og videoen her:

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close