Nyheder13. februar 2010

Alec Baldwin: Truede datter med selvmord

Efter et skænderi over telefonen truede skuespilleren sin bare 14-årige datter med at tage sit eget liv
Alec Baldwin kammede fuldstændig over under et skænderi med sin teenagedatter
Alec Baldwin kammede fuldstændig over under et skænderi med sin teenagedatter
 Foto: All Over

7. marts skal Alec Baldwin for første gang være vært ved Oscaruddelingen, men den 51-årige skuespiller har ellers rigeligt med drama i sit eget liv.

Amerikansk presse kan således nu berette om et telefonskænderi, som Baldwin havde med sin 14-årige datter Ireland, der udviklede sig i en alt andet end behagelig retning.

- Jeg orker ikke mere. Nu sluger jeg nogle piller og forsvinder fra det hele, skulle den kommende Oscarvært have råbt i telefonen, inden han smækkede røret på, hvilket naturligvis fik hans bekymrede datter til at reagere.

Indlagt på hospitalet

Da hendes far hverken svarede på hendes efterfølgende opkald eller sms-beskeder, kontaktede Ireland derfor myndighederne omkring frokosttid i torsdags, og der blev straks sendt en ambulance til Baldwins hjem i New York.

Skuespilleren blev taget med på hospitalet, men udskrevet igen efter en time, og nu forsøger hans talsmand så at henkaste episoden som en misforståelse.

- Indlæggelsen skete på grund af en misforståelse. Alec er udskrevet igen og har det fint. Han er klar til at gå på arbejde senere i dag, lyder den kortfattede meddelelse.

Sponsoreret indhold