Alec Baldwin: Truede datter med selvmord

Alec Baldwin kammede fuldstændig over under et skænderi med sin teenagedatter

Alec Baldwin kammede fuldstændig over under et skænderi med sin teenagedatter

Foto: All Over

7. marts skal Alec Baldwin for første gang være vært ved Oscaruddelingen, men den 51-årige skuespiller har ellers rigeligt med drama i sit eget liv.

Amerikansk presse kan således nu berette om et telefonskænderi, som Baldwin havde med sin 14-årige datter Ireland, der udviklede sig i en alt andet end behagelig retning.

- Jeg orker ikke mere. Nu sluger jeg nogle piller og forsvinder fra det hele, skulle den kommende Oscarvært have råbt i telefonen, inden han smækkede røret på, hvilket naturligvis fik hans bekymrede datter til at reagere.

Indlagt på hospitalet

Da hendes far hverken svarede på hendes efterfølgende opkald eller sms-beskeder, kontaktede Ireland derfor myndighederne omkring frokosttid i torsdags, og der blev straks sendt en ambulance til Baldwins hjem i New York.

Skuespilleren blev taget med på hospitalet, men udskrevet igen efter en time, og nu forsøger hans talsmand så at henkaste episoden som en misforståelse.

- Indlæggelsen skete på grund af en misforståelse. Alec er udskrevet igen og har det fint. Han er klar til at gå på arbejde senere i dag, lyder den kortfattede meddelelse.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close