Hollywood10. april 2018

39-årige Rachel McAdams er blevet mor for første gang

Skuespilleren Rachel McAdams har født en lille dreng. Hun har holdt graviditeten hemmelig for omverdenen, derfor er det også usikkert, hvornår hun har født
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/18.03192336.jpg
 Foto: All Over Press

Skuespilleren Rachel McAdams er blevet mor for første gang i en alder af 39 år.

Det skriver E!Online.

"The Notebook"-skuespilleren har født en lille dreng, men hvornår han er kommet til verden vides ikke.

Rachel har nemlig valgt at være meget stille omkring sin graviditet, og det var da også først i februar, at det kom frem, at hun var gravid.

I løbet af det meste af graviditeten har hun holdt sig uden for offentlighedens søgelys. Blandt andet valgte hun at blive væk fra premieren på filmen "Game Night", der havde premiere i februar. Her spiller hun den ene af de to hovedroller.

Artiklen fortsætter efter billedet

https://imgix.seoghoer.dk/7.08978245.jpg
 Foto: All Over Press

På det billede fra november kan man lige ane en lille babybule. (Foto: All Over Press)

McAdams ynder at værne om sit privatliv, men det antages, at faderen til hendes barn er kæresten Jamie Linden, der arbejder som manuskriptforfatter.

Parret har aldrig gået på den røde løber sammen, men i sommeren 2016 blev de fotograferet, hvor de holdt i hånd, og det har naturligvis sat gang i rygterne om, at de dannede par. Rachel McAdams har tidligere været kæreste med Ryan Gosling, men det forhold kastede ikke nogen børn af sig.

Skuespilleren har i adskillige interviews ytret ønske om at blive mor.

- En del af mig er meget knyttet til ideen om at få børn, fortalte skuespilleren til InStyle tilbage i 2010.

- Det afhænger af, om jeg finder den person, som jeg vil gøre det med, tilføjede stjernen, der tidligere har dannet par med "The Notebook"-kollegaen Ryan Gosling.

Tilbage i 2009 fortalte hun også om, at hun så meget op til sin egen mor.

- Min mor er en stor inspiration for mig... Hun er sygeplejerske og meget omsorgsfuld og mild. Hun lader mig være den, jeg er. Forhåbentlig kan jeg tage de kvaliteter og være lige så god som hende, fortalte hun dengang til People.

Sponsoreret indhold