Hollywood7. april 2018

38-årige Kate Hudson venter sit tredje barn

Skuespilleren Kate Hudson er på vej til at have tre børn med tre forskellige mænd
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.8819014aj.jpg
 Foto: All Over

Skuespilleren Kate Hudson er gravid med sit tredje barn.

Det afslører hun på Instagram, hvor hun også undskylder, at hun har været så stille på det seneste.

- Surprise. Hvis du har undret dig over, at jeg har været fraværende på mine sociale medier, så er det, fordi jeg aldrig har været dårligere. Jeg har aldrig været så dårlig i mit første trimester, skriver Kate Hudson på Instagram, hvor hun også afslører, at hun venter en lille pige.

Kate Hudson fortæller også, at hun har prøvet at holde graviditeten skjult, men at det ikke længere var muligt at skjule, at der er en lille ny på vej.

- Vi har prøvet at skjule graviditeten så længe som muligt, men jeg buler ud nu. Og det er for besværligt at skjule, og at skjule det er mere opslidende end bare at fortælle det. Mine børn, Danny, jeg selv og hele familien er vildt spændte, fortæller Kate.

Se hendes afsløring herunder

Artiklen fortsætter efter billedet

Det var i maj sidste år, at Kate Hudson stod frem med kæresten Danny Fujikawa.

Det gjorde hun, da hun dukkede op til premieren på filmen "Snatched", hvor Hudsons mor, Goldie Hawn, spillede en af hovedrollerne.

Parret blev spottet sammen for første gang tilbage i marts, men det er først i anledning af premieren på Hudsons mors film, at Hudson og Fujikawa står frem sammen. Kate Hudson var fra 2000 til 2007 gift med The Black Crowes-frontmanden Chris Robinson, som hun har sønnen Ryder 13 år med. Fra 2010 og 2014 dannede hun par med Muse-forsangeren Matt Belamy, Bellamy, som hun har sønnen Bingham på snart seks år med. Parret var også forlovet, men nåede aldrig til alters inden bruddet. Se billeder af Kate Hudson med sønnerne på stranden i galleriet herunder

Kate Hudson på stranden med sønnerne

Sponsoreret indhold