Kendte22. juni 2022

Medie: Rupert Murdoch og Jerry Hall skal skilles

Mediemogulen Rupert Murdoch og Jerry Hall, der er skuespiller og model, går fra hinanden
91-årige Rupert Murdoch og 65-årige Jerry Hall blev viet i 2016 
91-årige Rupert Murdoch og 65-årige Jerry Hall blev viet i 2016
 Foto: Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA

Den 91-årige mediekonge – som har stiftet kanaler som Fox News og Sky News og som ejer mediegiganten News Corp – skal skilles fra sin 65-årige kone, Jerry Hall, som han blev gift med i 2016.

Det rapporterer New York Times, der dog ikke har fået skilsmissen bekræftet af nogle af parterne.

Dog har to unavngivne kilder, med kendskab til det berømte ægtepar, fortalt mediet om bruddet.

Skilsmissen er Mr. Murdochs fjerde af slagsen, og selvom han har været gift med modellen og skuespilleren Jerry Hall gennem de seneste seks år, så kommer skilsmissen ifølge New York Times ikke umidelbart til at have indvirkning på ejerskabsstrukturen for de virksomheder, han ejer.

Murdoch-familiens aktier, som omfatter Fox News og Wall Street Journal, ligger nemlig hos en fond, som Rupert styrer sammen med sine fire ældste børn Lachlan, Elisabeth, James og Prudence.

Jerry Hall var især i 70'erne en populær fotomodel, ligesom hun har haft en mindre rolle i "Batman" fra 1989. Hun har tidligere været gift med musikeren Mick Jagger, men deres ægteskab gik i stykker i 1999.

Rupert Murdoch har tidligere været gift med iværksætter og investor, Wendi Deng, fra 1999 til 2014.

Hans første kone, den australske model Patricia Booker, blev han skilt fra i 1965. Hans anden kone hed Anna, og hun var avisjournalist, da hun mødte Murdoch. Med hende var han gift i hele tre årtier, før de blev skilt i 1999.

Sponsoreret indhold