Hollywood30. maj 2017

13 hemmeligheder om Michael Jackson afsløret i ny dokumentar

En ny dokumentarfilm om Michael Jackson havde i går premiere i USA. Dokumentaren er bygget over to af Michael Jacksons bodyguards oplevelser de sidste par år af sangerens liv
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/27.4.01081808_2616202.jpg
 Foto: All Over

En ny dokumentarfilm om Michael Jackson så i går aftes dagens lys på de amerikanske TV-skærme.

Den nye dokumentar om kongen af pop er bygget over bogen "Searching for Neverland" fra 2014. Det er en bog, der er skrevet af to af Michael Jacksons tidligere bodyguards, Javon Beard og Bill Whitfield.

I filmen er Michael Jackson spillet af kunstneren Navi, der er en af de bedste Michael Jackson look-a-likes i verden.

Ifølge den amerikansk underholdningshjemmeside E!Online, så kom der 13 hemmeligheder om Michael Jackson op til overfladen i den nye dokumentarfilm.

1. Når Michael gav sine børn maske på, for at de ikke skulle blive kendt i offentligheden, kaldte han det "klæd ud" og lavede det til en leg, hvor børnene ikke måtte sige deres rigtige navne.

2. En fotograf fik en gang taget et billede af Blanket, hvorefter Javon jagtede fotografen for at få fat i kameraet. Angiveligt skulle Michael have betalt 75.000 dollars for at billedet aldrig blev publiceret.

3. Ifølge filmen, så mødte Michael Jackson først Doktor Conrad Murray, da Paris blev syg og havde brug for medicinsk hjælp. Michael havde ikke lyst til at tage Paris på hospitalet, fordi han frygtede, at paparazzi-fotografer ville opdage dem. Doktor Conrad Murray blev efter Michael Jacksons død anklaget for uagtsomt manddrab, som han også fik en dom for. 4. I dokumentaren ser man Michael Jacksons bror Randy, der afkræver penge af sin bror. Det skulle angiveligt være sket samme aften, som Michaels gode veninde, Elizabeth Taylor, afholdt fødselsdag. 5. Selvom Michael Jackson ikke fejrede jul, fordi han var Jehovas vidne, så tillod han stadig sine tre børn at få julegaver. 6. Jackson ville altid medbring hotsauce og spraysmør, når han skulle i biografen. Hans yndlingsskuespiller var Charlie Chaplin.
7. Michael havde altid 200.000 dollars, sit pas og Oscar-statuetten for filmen "Borte med blæsten", som han havde købt, med sig, hvis der skulle opstå en nødssituation, hvor han ville blive nødt til at forlade landet. 8. Sangeren har en gang skåret sig i hånden, da han prøvede at rive et overvågningskamera ud af væggen på et hotel i Washington D.C. 9. Ifølge dokumentaren, så er en af Michaels yndlingssange Bobby Browns "My Prerogative". 10. Selvom Michael ønskede at have et normalt liv med sine børn, så fortæller Bill Whitfield, at sangeren elskede sine fans, og at han ofte fik leveret fanmail, ligesom han ville fortælle det lokale politi, at det var okay, at hans fans ventede ude foran huset.
11. Michael Jackson havde så mange pengeproblemer, at Bill og Javon ikke fik løn i fem måneder. 12. For at betale sin gæld af, fik Michael Jackson at vide, at han skulle spille faste koncerter i Las Vegas, men det mente Michael ville slå ham ihjel, da han ikke ville kunne optræde fem aftener om ugen. 13. Et afsnit af filmen viser Michael Jackson, der er på date, mens Bill Whitfield kører ham rundt. Michaels date overtaler ham til at gå ind på en bar, men Michael ombestemmer sig, da en fremmed mand kommer op til ham på gaden.
Se billeder af Michael Jacksons Neverland i galleriet herunder

Michael Jacksons Neverland

Sponsoreret indhold